Vaga – Zbog cega je ovaj znak POSEBAN i SAVRSEN?! Zbog cega su pripadnici ovog znaka toliko OMILJENI?! Zvezde otkrivaju…

 

Mnogi se oslanjaju na vage u najtezim trenucima, mnoge osobe kada su tuzne upravo vage pitanju za misljenje, a to je zbog toga sto  vaga uvek moze svaki problem da resi, a takodje vage najbolje savete daju, upravo zbog toga sto vage pomazu ljudima, drugi ljudi ih toliko i vole, i upravo zbog toga su vage omiljene.

Takodje je vaga ”posebna”, zbog svog ponasanja, vage se ponasaju onako kako situacija zahteva od njih, od vaga se nikada ne moze ocekivati preterano burno reagovanje, nego vage uvek veoma smireno reaguju, vagama ne mogu da donesu nervozu postupci drugih ljudi, a to je zbog toga sto su vage jace od svega.

Vage mnogim ljudima dokazuju svoju snagu, vage mnogim losim ljudima pokazuju da postoji velika razlika izmedju njih, vage pokazuju koliko su velike.

Takodje se vage izdvajaju zbog svog nacina razmisljanja, ono sto mnogima smeta kod vaga jeste to sto previse razmisljaju, ali upravo je to najveca prednost vaga, vage mnogo razmisljaju ali vage uvek zbog svog razmisljanja donesu pravu odluku, vage nigde ne zure, vage smatraju da je bolje da potrose malo svog vremena i da donesu dobru odluku, nego da odluku donesu brzo,a da im ona kasnije stvari probleme, upravo i iz ovoga se moze shvatiti koliko su vage zapravo inteligentne i pre svega mudre.

Nastavak na sledecoj stranici…