VAGA,SKORPIJA,STRELAC – LJUBAVNI HOROSKOP za 16.avgust:Moguce su LJUBOMORNE SCENE!

VAGA,SKORPIJA,STRELAC – LJUBAVNI HOROSKOP za 16.avgust:Moguce su LJUBOMORNE SCENE!

August 15, 2018 Aus Von luca

VAGA

Velike su sanse da cete danas biti nervozni ali nikako ne smete da dozvolite da zbog vaseg neraspolozenja ispasta vasa voljena osoba.To vam je velika  greska.Dakle,danas je za vas najbolje da se posvetite sebi i da pokusate da resite svoje probleme ali tako  sto necete vikati na svaku osobu u vasoj blizini.Niko nije kriv za vase takvo raspolozenje i ne smete dozvoliti da vas partner  zbog toga   ispasta.

Cinice vam se  da vas niko ne razume ali to je zapravo veoma daleko od istine jer itekako ima onih koji vas vole,ali  danas cete preterivati u svemu.

Zato bi bilo najbolje da otputujete na neku blizu destinaciju i da se danas udaljite od svega jer vam se samo nakupilo problema i zato ste dosli u takvu situaciju.Potrebno vam je  vreme,samoca i tisina i zamolite voljenu osobu da vas razume kada joj kazete da vam  treba da budete sami.

Isto kao i sa zauzetima,i slobodne Vage  ce danas biti neraspolozene,  i za vas imamo isti savet.Potrebno vam je da budete sami i najbolje je da se danas malo udaljite od svega i od svih.To je jedini nacin da se ne  razocarate i ne iznervirate jos vise.Sutra cete vec biti mnogo bolje buduci da je i polozaj zvezda los trenutno.

 

 

SKORPIJA

Drage Skorpije,vi koje ste slobodne,danas  bi vam se zivot mogao promeniti iz korena,dovoljno je samo da to pozelite.

Nikako danasnji dan ne bi ste  trebali da provedete u kuci jer   ako zelite da pronadjete ljubav danas  morate biti u drustvu i medju svetom.Velike su sanse da vas danas potajno pozeli jedan Ovan ali vam to nece pokazati  mada ako se malo   potrudite protumacicete njegove signale na pravi nacin. Ta osoba je neko ko vas bas i ne privlaci ali je istina da  ga jos ne poznajete tako da je   sigurno da vas vas utisak o njemu vara.

Skorpije koje su zauzete ce danas imati problema sa ljubomorom.

Imacete utisak kao da vas  nesto pritiska u  grudima a to je zapravo samo snazna ljubav koju osecate prema voljenoj osobi pa vas je samo strah da cete je izgubiti iako su sanse za to veoma male.Nemojte joj praviti ljubomorne scene jer je sasvim sigurno da vas ona iskreno voli i da joj je stalo mnogo vise nego sto uopste zamisljate.

 

Nastavak na sledecoj strani…

 

Seiten: 1 2