VAGA,SKORPIJA,STRELAC:LJUBAVNI HOROSKOP za 18.avgust-vreme ZABRANJENIH LJUBAVI…

VAGA,SKORPIJA,STRELAC:LJUBAVNI HOROSKOP za 18.avgust-vreme ZABRANJENIH LJUBAVI…

17 Augusta, 2018 Off By luca

VAGA

Drage VAGE,vi danas mozete sve sto pozelite u svakom smislu.Danas je vrlo moguce da cete dobiti priznanje o emocijama nekog  koga ne posmatrate  bas kao eventualnu ljubav i ovo ce za vas biti veliko iznenadjenje i necete znati kako da reagujete.Moramo da kazemo da vam uopste nece biti pametno ako tu osobu odmah odbijete ali ni ako joj date laznu nadu,tako da ako dodje do toga da vam neko izjavi ljubav slobodno recite da ste veoma iznenadjeni i da ne znate kako da reagujete. Zamolite tu osobu da vam da vremena da vam se slegnu utisci i onda na miru razmislite da li  i vi prema njoj osecate nesto,a ako ne onda joj to otvoreno recite i nemojte je pustiti da zivi u laznoj nadi.

Kada je rec o Vagama koje su u vezi za vas je danas sve moguce,ali u svakom slucaju ce ovo biti lep dan za pripadnike vaseg znaka. Moguce je da ce vam voljena osoba pripremiti neko lepo iznenadjenje kojim ce vam dokazati koliko joj je stalo do vas ali jhe moguc i razgovor o vasoj buducnosti.Nema sumnje u to da ste toliko voljeni da druga strana moze da zamisli sebe kraj vas do kraja vasih zivota ali pitanje je sta vi osecate i zelite.

 

SKORPIJA

Slobodne Skorpije vec neko vreme tajno ceznu za jednom osobom koju su upoznali na radnom mestu ili preko prijatelja,a koja je zauzeta.Vi znate da nemate pravo ni da pozelite ono sto je tudje ali ma koliko se trudite ne znate kako da odolite toj osobi koja je u svakom smislu savrsena i koja vas ludo privlaci.Cini vam se da i ona gaji odredjene  emocije prema vama ali uporno se kontrolisete tako da ta osoba do sada nije shvatila sta je ono sto vam je u dusi i to je itekako pametno.Ne dirajte ono sto je tudje,uvek se setite da tako moze neko i ono sto je vase da pozeli.

Skorpije koje su u vezi danas nece znati sta je ono sto zele. U jednom momentu cete misliti o buducnosti kraj voljene osobe,a vec u drugom ce vam delovati da ste vas dvoje potpuno pogresna kombinacija.Nemojte ovo ozbiljno shvatati, trenutno ste malo konfuzni zbog loseg astralnog uticaja,sutra ce biti sve  mnogo bolje i necete imati dilemu.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2