VAGE saznajte sta vam porucuje OKTOBAR!?

LJUBAV

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOSPKOM ZNAKU, A ZAUZETE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkosm znaku su osobe koje će imati malo većih problema. Pre svega zato  što su u poslednje vreme itekako zapostavalji svog partnera. A partner je taj koji će to i više nego osetiti i samim tim će tražiti neku vrstu pažnje. To jeste jedna velika istina generalno gledano. A pored svega toga. U svakom mogućem momentu vi ćete i dalje da se ponašate onako kako ne bi trebalo. Odnosno vi ćete u svakom mogućem momentu da budete osoba koja će i dalje da bude fokusirana na svoje probleme. Ali to nije nešto što je i najmanje dobro. to je zaista stvar koje u svakom smislu te reči treba da budete svesni. Pored svega toga, vi nećete imati neko razumevanje uzaprtnera. Nego ćete i dalje za svaku vašu svađu tražiti krivca u njemu.

To jeste jedna jako velika istina generalno gledano. Takođe ono što je pored toga i više nego bitno jeste to da u svakom momentu vi treba da imate savesti. Kako prema sebi, ali isti tako i prema tom partneru. Ta osoba nije nikako kriva što ste vi doveli u tu neku situaciju. Nikako nemojte da dovodite neke stvari u pitanje. To jeste ono što je jako bitno. I budite veoma oprezni. Jer generalno gledano vi itekako možete da izgubite svog partnera sa takvim ponašanjem. To niakko nemojte da zaboravite.

OSOBA KOJA JE ROĐENA U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, A SLOBODNA JE

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku, a slobodne su će pre svega imati mnogo energije u ovom periodu. To je zaista nešto što će ih činiti i više nego pozitinim osobama. Nikada ne treba da dovodite u pitanje neke stvari. To jeste ono što je i više nego bitno u svakom mogućem momentu. Nikako nemojte da dovodite neke stvari u pitanje. Vi ćete imati dosta osoba koje će želeti da budu sa vama. E to će biti vaša stvar da li ćete vi biti za nešto. I za koju vrstu odnosa. Budite generalno u to uvereni uvek.

Nastavak teksta na sledećoj strani…