Vage ukoliko ste u dužoj vezi, očekujte predlog, ponudu od partnera koja će vam se dopasti.

Vage ukoliko ste u dužoj vezi, očekujte predlog, ponudu od partnera koja će vam se dopasti.

Mai 8, 2024 Off By luca

OVAN

Ovnove ima da se uzdaju u svoju snagu i izbore sa problemima na poslu. Nemojte da tražite pomoć, ima ljudi koji vam ne misle dobro. Ljubavni sklad sa partnerom narušava ljubomora. Slobodni bi mogli da se okušaju na sajtovima za upoznavanje.

 

BIK

Kolo sreće se okreće, problemi za koje ste mislili da nećete moći da rešite bez tuđe pomoći sada dobijaju svoj epilog. I vi, Bikovi, izlazite kao pobednici. Dnevni horoskop kaže i da ne pokleknete na obećanja bivših partnera koji pokušavaju da vam se vrate u život. Zauzete očekuje prijatno veče u krugu porodice. Zdravlje je dobro.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BLIZANCI

Dnevni horoskop predlaže Blizancima da prihvate poziv na poslovni put, mogli bi da imaju višestruke koristi od njega. Ukoliko ste slobodni, nemojte da se zalećete i uđete u odnos sa jednim Strelcem. Ova veza nema perspektivu. Zauzete očekuje ozbiljan razgovor sa partnerom. Moguća glavobolja.

 

RAK

Postoje male šanse da danas dobijete unapređenje, povišicu, neku povoljnu ponudu od nadređenih. Uslov vam se neće dopasti, pa dobro razmislite. Dnevni horoskop savetuje da porazgovarate sa partnerom i budete sigurni da imate ista očekivanja u vezi. Slobodni raspoloženi za flert i avanturu. Proverite krvnu sliku.

 

LAV

Dnevni horoskop savetuje Lavove da se danas postaraju da im niko ne pokvari planove. Ideje su vam odlične, budite istrajni u tome da ih sprovedete u delo. U ljubavi su moguće sitnije razmirice sa partnerom. Slobodni dobijaju neočekivan poziv. Problemi sa leđima, radite vežbe.

 

DEVICA

Dnevni horoskop za 30. novembar 2023. Ima dobre vesti za Device. Naporna radna nedelja se bliži kraju, mogli biste da date sebi oduška i proslavite sa kolegama. Ljubavna situacija nije najsjanija. Ne dopada vam se kako se partner ponaša, ali nemojte da čekate da „prasnete“, već je bolje da mu odmah kažete šta vas muči.

nastavak na sledeoj stranici…

Seiten: 1 2