VAGINU LJUBAV ubija LAZ i zato budite SUROVO ISKRENI!

VAGINU LJUBAV ubija LAZ i zato budite SUROVO ISKRENI!

23 Januara, 2020 Off By DEA

VAGA

Ovo je znak koji je veoma specifican. Znak za koga svi kazu da je on neko ko ne zna sta   zeli ali je prava istina potpuno drugacija.

Jasno je da je vaga   neko ko  bas i nema stav i neko ko itekako ume da       bude neodlucan vrlo cesto. Ali to nije zato sto je ona slaba osoba i neko ciji je karakter slab. To je prosto zato sto je ona neko ko ce    mnogo da razmislja o svemu pa cak i o sitnicama zato sto ne zeli da nekog povredi ili da ona sama bude  povredjena.

Vrlo je vazno da kazemo da je vaga neko ko ce biti tu za one koje voli bas uvek.Da ce im se naci i biti oslonac i podrska i rame za  plakanje. To je ono sto moramo da kazemo.

Jako je vazno da znate da nema toga sto osoba rodjena u ovom znaku nece uciniti za one koje voli ali ona isto to ocekuje od njih.

Neko je za koga svi misle da je miran i povucen ali to zapravo i nije istina. Vaga itekako ume da bude jaka i da bude borac.

Da bude neko ko ce se izjasniti i boriti za ono sto zeli. Samo  je poenta u tome sto osoba rodjena u ovom znaku ne zeli da  bude u centru paznje. Ona uopste ne   uziva u tome   da se o njoj prica i to je ono sto moramo da naglasimo kada je ona  u pitanju.

Zapravo  je znak kojem su sitnice dovoljne za srecu i to je ono sto u svakom slucaju moramo da kazemo.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2