Vreme ja za  najlepsu ljubavnu pricu – ovo je najveca  ljubav u  zodijaku!

Vreme ja za najlepsu ljubavnu pricu – ovo je najveca ljubav u zodijaku!

Januar 23, 2022 Aus Von dea

 Ova dva znaka se ludo vole. Njihova ljubav je ujedno i najveca ali i najtuznija kada  je rec o zodijaku.

 

  DEVICA I OVAN!

 

Vas dvoje ste   par koji se voli iskreno. To je ljubav koja nema granicu i koja nema kraj. Ono sto imate vas dvoje je ono pravo, ali je ujedno  to i najveca tuga u vasem zivotu. Jer, vas dvoje ne mozete zajedno, ali isto tako ne mozete ni jedno bez drugog. I to je ono sto je najgore od svega, takve ljubavi u najvecem broju slucajeva imaju  tezak kraj. Ili, imaju bol bez kraja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Ako ste sada razdvojeni, znajte da je samo pitanje dana kada cete se vas dvoje ponovo sresti i kada cete shvatiti da ono sto imate ne moze da nestane. Da je to ono pravo. Da mozete da bezite jedno od drugog i na kraj sveta ali da to nikada nece biti    zavrseno jer se jedno drugom vracate.

Doci ce do toga da cete jos jednom shvatiti da je samo potrebno da se prepustite i uzivate u onome sto sledi.  Da, vas dvoje ste par  koji se voli najvise na svetu. Vi ste   primer kako dva znaka mogu da budu ludi jedno za drugim i zato treba da se prepustite emocijama. Da zaboravite na ponos. Da  zaboravite na inat  i na ego i da samo razmisljate o tome sta vam iskreno  treba  za srecu. A cinjenica je da kada ste zajedno, vi imate  sve sto vam treba.

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2