VAŠA BOJA KOSE MOŽE VAM MNOGO TOGA OTKRITI O VAMA…

VAŠA BOJA KOSE MOŽE VAM MNOGO TOGA OTKRITI O VAMA…

Dezember 29, 2018 Aus Von Jovana

Uradjene su razna istraživanja i dokazano je da kroz boju Vase kose ostavljate poruku o sebi. Jedno istraživanje je pokazalo da plavuše uvek tragaju za pomoci, brinete su ppristupačne, a crnje ohole. Suviše surovo i da li je zaista tako. Da li zaista zelite da ostavite takav utisak ili ne saznacete ako ostanete sa nama u nastavku texta i saznate sta Vasa boja otkriva o vama…

PLAVA

Samo 10% stanovništva ima prirodno plavu kosu. Ona zahteva posebnu negu i brigu, zato i jeste posebna. Ne mozemo da odolimo a da nas devojke sa plavom kosom ne podsete na „Devojke iz komsiluka i da ne pomislimo da su prave bombe! Ove devojke su veoma atraktivne i nezne osobe. Ali iza nezne i atraktivne bombe krije se zabavna i zavodljiva devojka koja je veoma pozeljne u drustvu, pogotovo ako je Vasa boja zlatno plava. Uživate u dobrom humoru sa prijateljima i zato vole da se okupljaju sa vama i da se zabave. Pogotovo ako ste prijateljski i drustvu i nastrojeni. Plavuše uglavnom nisu nesto posebno sujetne, jer vole sale na svoj račun i pune su humora. Jedno istraživanje je potvrdilo da plavu kosu nose borbene zene.

OMBRE

Ovu boju kose nose jednostavne zene mocnog karaktera. I dalje je popularno i nije dopalo do prezasicenosti ovom bojom. Veoma drcne i stabilne zene sa velikom inteligencijom. Radi se o boji kod koje koren kose je tamniji, a krajevi svetle boje. Ove zene su veoma brizne i vode računa o sebi dragim ljudima. Uvek, ali uvek one igraju na sigurno!

Ako zelite da saznate više pročitajte nastavak na sledećoj strani…

Seiten: 1 2