VATRENA dama ili LEDENA kraljica : BOJA LAKA za nokte koji koristite GOVORI ovo o vama!

VATRENA dama ili LEDENA kraljica : BOJA LAKA za nokte koji koristite GOVORI ovo o vama!

14 Juna, 2018 Off By luca

LAK JEDAN 

Ukoliko volite ovu svetlu nijansu laka za nokte vi ste osoba koja je jako nezna i sntimentalna.Vi cuvate sve one male sitnice koje vas mogu podsetiti na mesta gde ste bili, predele koje ste posetili. Vi ste neko ko zivi od secanja na lepa vremena.

Iako mozete da imate sta god pozelite i da sebi to i priustite ipak volite vasu solju za kafu koju ste nekada davno kupili negde i to je vasa uspomena na to vreme koje je proslo ii koje ne moze da se varti.Iako ste dosli daleko, ipak zivite u onim danima.

Vi volite da kazete da proslost oblikuje buducnost i da kada neko pogleda u nju moze da zakljuci i u kom pravcu cete u buducnosti ici i dokle cete stici zato ste vi ipak prava osoba na pravom mestu.

 

 

LAK DVA

Roze nijansa laka ali njena tamnija varijanta je karakteristicna za dame koje drze do sebe i koje nece dopustiti da je bilo sta izbaci iz koliseka i takta. Ona jako polako , stabilno i smireno resava sve probleme na koje naidje i jako je hrabra u donosenju odluka.

Ali ona je i neko ko ce jako cesto doci u situaciju kada ce joj neko potraziti pomoc,ona se zalozi i da sve od sebe da joj i pomogne i da se potrudi da ma koji problem je u pitanju on bude i resen na najbrzi moguci nacin .

Vi ste osoba koja moze sve samo kada to pozeli i sigurne sta da znate kuda ce vas sve to i odvesti.Iako imate bilo kakav problem vi se trudite da izvucete najbolje iz njega i da to sve okrenete u vasu korist pa samim time i da se izvucete “ne povredjeni”.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2