Vazna desavanja tokom vikenda za sve znake zodijaka!

Vikend, desavanja...

Tokom vikenda su moguce promene,ali i cuda u necijem zivotu…

 

OVAN

Tokom vikenda su moguce promene. Vi ste ponekad kralj vaznih vesti. Ono što je sigurno jeste da u poslednje vreme postoje brojni nesporazumi između vas i voljene osobe. Zato je jako bitno da se pozabavite upravo sa tim segmentom. I da pre svega dođete do rešenje zašto se to dešava. I šta je to što stvara tenziju i napetost u vašem odnosu.

BIK

Ukolko želite da unapredite odnos i da razvijete vašu ljubav nee stvari su i više nego neophodne. Pre svega jako je bitan sam odnos koji imate sa voljenom osobom. Kao i komunikacija koja pre svega mora da bude potpuno otvorena, jasna i direktna.

BLIZANCI

Pokažite da ste pre svega realna i zrela osoba. Da ste sposobni da razlikujete neke stvari i da ne postupate i dalje nepromišljeno. Jer pre svega morate da znate da ishitrenim postzupcima nećete ništa postići. I ono što je još bitnije postoje verovatnoće da partnera na taj način distancirate.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

RAK

Imate osećaj da vam se u životu dešavaju potpuno nerealne stvari. Imate osećaj da vam u životu dolaze sve nepredviđene stvari i segmenti. Ali baš sve ono što vam u potpunosti prija. Sve ono što vam istinski i odgovara. Zato morate da budete pre svega veoma objektivni.

LAV

Oosobe u ovom znaku zodijaka očekuje veliko razočaranje. Doživećete veliku izdaju. Prijatelj će vam u najpotrebnijem trenutku zabiti nož u leđa. I bićete osoba koja će na svojim leđima doživeti veliki teret.

DEVICA

Devica, jako je bitno da stvari preuzmete u svoje ruke. I da budete osoba koja će na pravi način znate da donese odluku. Osoba koja će biti i više nego odgovorna, ozbiljna i zrela. Osoba koja sasvim jasno zna šta želi i u tom pravcu uvek i ide.

Nastavak na sledećoj strani…