VAŽNA PORUKA: Izaberite kristal i otkrijte šta treba da PROMENITE u životu!

VAŽNA PORUKA: Izaberite kristal i otkrijte šta treba da PROMENITE u životu!

14 Jula, 2018 Off By luca
Osmotrite kristale na slici i izaberite onaj koji vas najviše privlači u ovom trenutku. Ne birajte prema najdražoj boji! Vaš izbor otkriće šta treba da promenite u životu!
Vodite se instinktom! Šta birate?1. Plavi Haulit

Kod vas je problem komunikacija, otvoreno izražavanje misli i osećaja, istinsko suočavanje s vlastitim osećajima i pažljivo slušanje onoga što vam drugi govore. To su aspekti života na kojima bi morali poraditi da bi bili srećniji i ispunjeniji. Moguće je da imate probleme s grlom i ušima jer ovaj kristal predstavlja grlenu čakru, a ti problemi nastaju upravo zbog loše komunikacije.

Takođe, moguće je da se pretvarate kako ste nešto što zapravo niste, pokušavate tako zavarati druge, a možda i sebe. Svakako skinite masku, uklonite zid koji ste podignuli oko sebe i budite ono što zaista jeste u dubini svoje duše. Posvetite se stvarima koje vas ispunjavaju pozitivnom energijom, pažljivo slušajte ljude oko sebe i neka komunikacija s njima bude puna razumevanja, saosećanja i ljubavi. Zaboravite ljutnju jer vas ona samo izjeda iznutra i ne vodi ničemu dobrom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2