Velika ISTINA o OVNU! Saznajte nesto sto mozda i niste znali!

Svi znamo da su osobe rodjene u ovom znaku posebne,iskrene su,imaju dobru dusu. Spremne su na mnogo toga kako bi pomogle onima koje iskreno vole.

Ali, Ovan je jako  ponosan i zna ga taj ponos nekada jako skupo kostati.

Ovo su njegove  najbolje osobine, uprkos ponosu i svemu jer je on pre svega jedan jako dobar covek.

 

ISKREN JE.

Od osobe rodjene u ovom znaku mozes ocekivati samo najbolje. Ona je neko ko ce ti pruziti podrsku u svakom trenutku. Dok mnogi drugi odlaze onda kada  je najteze,osobe rodjene u znaku Ovna uvek  budu tu sta god je potrebno .I od njih nikada nemoj i ne mozes ocekivati da te slazu.Oni to nisu u stanju.

 

UPORNI SU.

Ono sto osoba rodjena u   ovom znaku zacrta ona to i ostvari.Uvek je tako.

Ma koliko im nekad ciljevi bili veliki,pa cak i nerealni,osobe rodjene u ovom znaku ce uvek   hrabro ici  ka napred,bez obzira na sve.

 

DIVNI SU U LJUBAVI.

Kada iskreno zavoli,Ovan sve cini da sacuva tu ljubav. Slobodno se moze reci da retko koji znak zodijaka voli ovako snazno. I da retko koji znak daje srce i dusu i sebe na tacni za pravu osobu ali isto tako ocekuje to isto i od nje.

 

 

MOGU SVE STO POZELE.

Doslovno.

Ovnovi su jako sposobni ljudi.Nema toga sto oni ne mogu, bilo rec o poslu ili  o ljubavi.

Njihova mudrost ih vodi kroz zivot, ali to nije sve. Oni su toliko tvrdoglavi da nikada ne odustaju od onog sto zele.I uvek to i dobiju, pre ili kasnije.

 

TVOJE TAJNE SU KOD NJIH SIGURNE.

Ovo je apsolutno tacno. Ono sto osoba rodjena u znaku Ovna cuje od tebe, ono sto joj poveris zauvek ostaje izmedju vas.

Ona je jednostavno neko ko ce tvoje tajne poneti sa sobom u  grob. Cak i ako u medjuvremenu sa vama prestane   da traje prijateljstvo i bliskost.

Nastavak na sledecoj stranici…