Velika ISTINA o RIBAMA! Saznajte nesto sto mozda i niste znali…

Kada god govorimo o ribama, naravno da moramo poceti od njhovih osecanja. Posto ne bi imalo smisla ista govoriti o ribama ako se ne pomenu njihova osecanja koja su toliko izrazena kod njih. Znak koji zna na kakav se nacin treba ponasati prema ljudima, znak koji je pun razumevanja.

Ono zbog cega je ribe tesko nekada zavoleti jeste zbog toga sto stvarno pokazuju da nekada nemaju dovoljno hrabrosti. Kao i zbog toga sto veoma lako pokvare raspolozenje i budu tuzne. Ali upravo te osoba ne shvataju da su to jednostavno karakteristike riba koje imaju zbog svojih osecanja.

Ali oni osobe koje stvarno poznaju ribe znaju koliko su te osobe ”posebne” koliko su dobre, kvalitetne, plemenite…

Znaju koliko toga ribe dobrog poseduju koliko ”veliki prijatelji” mogu biti, koliku podrsku one umeju da pruzaju. Toliko je tih vrlina zbog kojih su ribe ”to sto jesu” da je veoma tesko, ako cak i nemoguce nabrojati.

Sve ono sto bi svaka osoba trebala da poseduje mozete pronaci u ”ribama”, svu tu neznost, dobrotu, ljubav.

Ribe znak iskrenog i velikog srca, znak za primer i postovanje.

1.VERNI SU PARTNERI!

Ribe teze ka ozbiljnim i dugim vezama. One vole ljubav na duge staze, zato se ne plaseite da ce vasa Riba otici sa nekim muskarcem ili zenom dok je zaljubljena i voli vas. One ve vole prevare i ne varaju dok su u vezi, jer niti imaju vremena niti prostora, jer su njihove misli preokupirane partnerom kojeg vole. Ako je srce jedne Ribe vase, ne brinite ne moze neko tek tako da ga ukrade.

2. RIBE SU KREATIVNE!

Njih zamara monotonija i svakodnevne uobicajne stvari. One su kreativna bica i vole da se bave crtanjem, slikanjem, pisanjem, modnim kreacijama i slicnom. Njima je to u prirodi da bi pobegle od svakodnevih aktivnosti koje su im nametnute.

Ako ste poceli ljubavnu romansu sa jednom Ribom, znajte da je kreativnost osobina koju morate da prihvatite kod nje. Doduse to je osobina koja ce doneti novine i u vasem zivotu.

3. RIBAMA JE NEOPHODNA LJUBAV I PAZNJA!

Iako to one ne govore otvoreno, Ribama je pre svega neophodna beskonacna ljubav i paznja. To je iz razloga sto se Ribe u vezi daju u potpunosti i pruzaju veliku ljubav, zbog toga zele da im se takva i uzvrati. Ne zadovoljavaju se mrvicama, jer mrvice ne daju.

Ribe su nepopravljivi romantici i ako usprete da iznenadite ribu cestim romanticnim gestovima, znaci da je to prava osoba za jednu dugu i lepu vezu.

Nastavak na sledecoj stranici…