Velika je razlika izmedju MENE i NJE: Ja sam tebe OBOZAVALA,a ona ce sa tobom samo da se POIGRA!

Velika je razlika izmedju MENE i NJE: Ja sam tebe OBOZAVALA,a ona ce sa tobom samo da se POIGRA!

24 Jula, 2018 Off By luca

Ti sad imas novu ljubav.

Ako,lepsa je od mene.Zgodnija je, ima lepse crte lica.I kosa joj je lepsa nego moja.AKO,mili moj,nasao si bolju od mene.Eto ti je sad,lepa je kao lutka,istina je,ali sta cemo sa tim sto je ona i zaista samo lutka? Ona nema srce.Ona nema dusu.Ona ce sa tobom da se igra i ostavice te. Ali neka ce,nije mi zao.I ti si meni to uradio a ovo je zivot,i gadna je karma kada se vrati.

Samo bih volela da znam da li si ti svestan sta si izgubio sa mnom?Jesi li svestan da sam te volela jace nego ikad ikoga a ti si se usudio da mi se sa srcm igras?Samo bih volela da znam da li si svestan da si mogao kraj mene da imas srecu i ljubav do smrti a ti si se nasao pametan pa pomislio da mozes da sedis na dve stolice.Ne ide to tako,frajeru moj,ali  neka ti bude.Uzivaj sada kraj te druge zene. neka ti ona da ono sto sam ja htela,ako to ona moze.Ako u njenoj lepoti,samo onoj fizickoj,ima ista lepo unutra… Jer  ja znam da smo ona i ja dva sveta.Ja sam bila ( i ostala) zena koa je zelela kraj tebe da umre, koja je sa tobom zelela da ostari a vidi sta si mi uradio.Ja sam bila tu u bilo koje doba noci i dana jer je meni bilo stalo, a  ne znam…mozda ti ona vec sutra ode… Meni nije bilo mrsko da u dva ujutro pravim tvoj kolac,nije mi bilo mrsko da  pamtim svaki detalj,da gledam utakmice sa tobom,da kraj tebe  uzivam…Ja sam brinula da li si toplo obucen,da li si poneo kisobran,mene je zanimalo da li si se prehladio,da li si gladan,jesi li usamljen,nesrecan…Ja sam bila mnogo vise od priajtelja,ja sam bila podrska…Ja sam zelela da  budem sve,ali pustimo to sada.

Gotovo je,nema dalje,doslo vreme rastanka.Ti sada imas novu MENE.Ako,lepa je,lepsa no sto cu ja ikad biti,samo,ona te nece   onako ludo voleti.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2