VELIKE TAJNE GLATKE, NEGOVANE I ZDRAVE KOŽE U ZIMSKOM PERIODU!!!

VELIKE TAJNE GLATKE, NEGOVANE I ZDRAVE KOŽE U ZIMSKOM PERIODU!!!

Januar 3, 2019 Aus Von Jovana

Došla je zima, hladan period pred nama je, a mi i dalje nismo baš sigurne kako treba da negujemo našu kožu i da sačuvamo njenu zdravu i glatku strukturu. Vetar, kiša, sneg, hladan vazduh, česta promena temperature, toplo pa hladno u mnogome utiče na lepotu i povlači sa sobom veoma ozbiljne probleme ukoliko blagovremeno ne vodimo računa o hidrataciji i regeneraciji naše kože.

Pored svega ovoga što sama zima donosi, veoma često se dešava da se organizam dovede u stanje relativnog mirovanja, iz razloga što se retko kome izlazi u šetnju ili na trening po hladnom i tmurnom danu. Samim tim smanjujemo fizičku aktivnost što takođe značajno utiče i odražava se na našu kožu! Međutim još ukoliko da sve to dodamo jaku i masnu hranu, koja ja je prosto neizbežna i opšte poznata na svim trpezama u zimskim danim možemo sebe ubaciti u sistem koji itekako utiče i narušava samu strukturu izgleda naše kože. Manja tečnost i hidratacija su stavke koje koža nikako ne trpi.

Ukoliko uvidite da vam je koža dehidrirana nikako tu pojavu ne smete zanemarivati. Bitno je da je uvidite blagovremeno i odmah da reagujete adekvatno. Jedino tako ćete uspeti negativne efekte da sprečite koje sigurno donosi ovo hladno i oštro vreme. Takođe jako je važno da svoju kožu nahranite i osvežite pravim preparatima i da ne dozvolite da trpi posledice vremenskih promena.

Ako želite da saznate još dosta specifičnih detalja na ovu temu, pročitajte nastavak koji smo vam spremili na sledećoj strani…

Seiten: 1 2