VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2023: Djevice, ne gubite vrijeme !

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2023: Djevice, ne gubite vrijeme !

3 Septembra, 2023 Off By luca

Mjesečni horoskop za septembar 2023. godine donosi lijepe vesti za većinu znakova Zodijaka. Saznajte šta Venera donosi svakom znaku horoskopa na polju ljubavi!

OVAN

Septembar mjesec Ovnovima donosi priliku da konačno saznaju šta zaista žele. Ovo će biti period kada će preispitati odluke koje su u prethodnom periodu donosili, naročito jer tokom prve polovine septembra prošlost kuca na vrata. Susrešćete se sa osobom sa kojom su računi ostali neraščišćeni, a emocije će biti pod znakom pitanja. Krajem mjeseca bićete na raskrnici, čeka vas donošenje važne odluke. Horoskop vas savjetuje da poslušate intuiciju i ne dozvolite okolini da utiče na vas. Zauzeti, pred vama su poteškoće koje će biti lako rješive.

BIK

Ljubavni horoskop za septembar 2023. godine vas upozorava na tajne radnje koje mogu da vas koštaju. Stižu vam lekcije koje će vas naučiti da se iskrenost uvijek isplati i kojima ćete biti zahvalni. Sredinom septembra dobijate novu, poletnu energiju kojom ćete privući nove ljude u svoj život. Biće lijepih poznanstava ili slučajnih susreta, naročito preko poslovnih saradnika ili bliskih prijatelja. Savjet je da se krećete što više, jer ukoliko ste slobodni – smiješi vam se nova ljubav! Nečija harizma će vas oboriti s nogu, bićete zadovoljni. Zauzeti, poradite na romantici.

BLIZANCI

Ako će nekome ovaj mesec biti najbolji za ljubav, to su definitivno Blizanci! Poslije turbulentnih dešavanja u prethodnom periodu, konačno sve dolazi na svoje mjesto. Uživaćete u pažnji koju vam partner pruža, dok će slobodni privlačiti poglede gdje god da se pojave. Lijepi gestovi, događaji i iznenađenja probudiće u vama želju da privatni život postavite kao prioritet. Septembar će biti mjesec kada će mnogi Blizanci odlučiti da pređu na viši korak i pokrenu važne korake. Bićete ispunjeni, zadovoljni i srećni. Šta god da zamislite, biće baš onako kako ste željeli!

RAK

Rolerkoster emocija! Najvažniji mjesec za vas u ovoj godini, kada je u pitanju ljubav. Buran početak donijeće konflikte, sumnje i poteškoće, imaćete utisak da boljitak ne može da se dogodi. Horoskop kaže da je ključ uspjeha u komunikaciji. Ne trudite se da dokažete da ste u pravu, već budite voljni da saslušate tuđu stranu. Septembar može da bude mjesec prekretnice, trenutak u kom će mnoge stvari biti kristalno jasne. Savjet za slobodne je da se klone “zabranjenih ljubavi”. Zvijezde kažu da treba da budete mudri jer takva situacija može da nanese više šteti nego koristi.

LAV

Od 15. septembra kreću zanimljiva dešavanja. Do tada nećete biti raspoloženi da gradite nove odnose i stičete poznanstva. Ipak, u vaš život uploviće osoba suprotnog pola, a velika je vjerovatnoća da će postojati određena razlika u godinama. Emotivni odnos može da se izgradi iz prijateljske osnove, a samo vi se pitate za krajni ishod. Zauzete Lavove čeka iznenadno putovanje krajem mjeseca, vladaće romantika. Prepustite se strastima. Oživite odnos na kom su vam nekada svi zavidjeli. Horoskop vam govori da nemate razloga za brigu, samo se malo potrudite.

DJEVICE

Osjećaj krivice, uzaludna šansa i izgubljeno vrijeme. Ovo su misli koje će vam prolaziti kroz glavu skoro čitav mjesec. Imaćete osjećaj da ste se trudili uzaludno oko osobe koja nije baš sigurna šta želi. Njena prošlost vam stoji na putu kao velika prepreka, a vama ponestaje snage i strpljenja. Horoskop vas savjetuje da potencijalnom partneru ostavite vrijeme da razmisli. Budite strpljivi. Zauzete Djevice treba da obrate pažnju na miješanje treće osobe. Ne povjeravajte se olako bliskim ljudima.

VAGA

Ljubavni horoskop za septembar 2023. godine kaže da će Vage biti neodoljive! Ovo je mjesec kada ćete biti mnogo tražene od osoba suprotnog pola. Bićete u centru pažnju gdje god da se pojavite, a pozitivnom energijom i harizmom lako osvajte sve koje želite. Zauzeti, pred vama je lijep period uživanja. Pravićete, ali i ostvarićete mnoge planove koje imate sa partnerom. Savršen trenutak za renoviranje doma, selidbu ili kupovinu zajedničke nekretnine. Bićete strastvene više nego ikad, prepustite i uživajte!

Stranice: 1 2