Veliki problemi i suze:Ovim znacima zodijaka sledi tezak zivotni period!

Veliki problemi i suze:Ovim znacima zodijaka sledi tezak zivotni period!

8 Januara, 2024 Off By dea

Sve na svetu prodje, i tuga, i sreca. Nemojte to zaboraviti.

 

  VODOLIJA

Vama slede problemi. To je zato sto ste vi bili i ostali jedna divna osoba, jedan divan covek. Zato sto ste uvek pokusavali da usrecite druge umesto da se fokusirate na ono do cega je vama licno stalo. Imajte na umu da je i nemoguce moguce kada ste vi u pitanju i da su sada pred vama dani tokom kojih ce suze nazalost biti izvesne. Stvar je u tome sto niko ne ume da voli kao vi,a nazalost, vi kada volite…Vi cinite sve i bude vam srce slomljeno kada shvatite da nije obostrano.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ako ste sada u vezi znajte da su velike sanse da ce vas voljena osoba povrediti. Mozda vas nece izdati u smislu da vas prevari ali je cinjenica da vam sledi tezak period. I ne mozete da uradite bas nista drugo osim da nadjete nacina da iz svega izadjete kao pobednik.

Ako ste sada slobodni, onda su problemi na poslu moguci, ili, ako vam je fokus na emocijama… Imajte na umu da je moguce da cete se ludo zaljubiti u nekoga ko ce se samo poigrati sa vasim cistim, iskrenim srcem i otici.

Vazno je da u periodu koji sledi vise slusate glas svog razuma a manje glas srca. U tom slucaju mozete izbeci neke teske dane, a i problemi koje imate mogu biti manji.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2