Venera je u Devici do 7. avgusta 2018: Sjajan period na nekog upoznate…

Venera je u Devici do 7. avgusta 2018: Sjajan period na nekog upoznate…

Juli 20, 2018 Off By luca

Dok Venera bude prolazila kroz znak Device, bićete mnogo pedantniji i vredniji nego obično, a posebno će damama to biti veoma važno i one će ovaj period iskoristiti kako bi sredile, oprale, prepakovale i složile garderobu u ormaru, sredile neseser ili mesto na kojem drže pribor za ličnu higijenu i drugo.

Generalno, želećete da svaka sitnica bude na svom mestu, te ćete mnogo više vremena provoditi raspremajući, brišući, usisavajući, tj. sređujući dom, ali i radni prostor.

Ovo je period i kada ćete mnogo više ćete razmišljati o poslu, novim poslovnim idejama, a odnos sa kolegama i ljudima koje srećete u poslovnom okruženju biće mnogo prijatniji jer ste se uželeli posla i radne atmosfere. Najviše ćete obratiti pažnju na sitnice i detalje koji oduzimaju puno vremena kako bi se dovele u red.

Pod uticajem ovog tranzita vodićete računa o tome kako trošite novac, jer nećete biti raspoloženi da kupujete skupe, a pogotovu, bespotrebne stvari. Bićete mnnogo proračunatiji u kupovini. Ujedno, ako ste planirali šoping, sada možete kupiti nešto praktično i po povoljnoj ceni.

Poželećete da promenite neke životne navike koje smatrate lošim i štetnim za vaše zdravlje. Neki od vas mogu početi da se hrane zdravije uvodeći u ishranu integralne žitarice ili više voća i povrća. Ovo je vreme i kada ćete želeti da rešite sve zdrastvene tegobe te će mnogi od vas češće odlaziti kod lekara.

Nastavak horoskopa pročitajte na sledećoj strani…

Seiten: 1 2