Venera je u Vagi do 9. septembra 2018: Period za zaljubljivanje, ali i raskide!

Venera je u Vagi do 9. septembra 2018: Period za zaljubljivanje, ali i raskide!

7 Augusta, 2018 Off By luca

Ovaj aspek najviše će se odraziti na Bikove, Vage i Ribe, a najmanje na Škorpije, Ovnove i Device.

 

Venera, planeta ljubavi i novca, početkom nedelje ulazi u Vagu, znak partnerskih odnosa i javnosti, gde ostaje do 9. septembra, kada prelazi u Škorpiju. Mada ova planeta jednom godišnje tranzitira preko sedmog zodijačkog znaka, u kojem je njen uticaj naglašen, ona svaki put obrazuje drugačije aspekte, što se različito reflektuje na naš emotivni život i poslovnu situaciju. U ženskom horoskopu pokazuje šta ona želi u ljubavi, a u muškom kakav ga tip žene privlači. Znak i astrološka kuća u kojoj se nalazi Venera pokazuju gde ćemo da upoznamo emotivnog partnera.

Vaga simbolizuje i umetnost, prava i diplomatiju, kao i zanimanja koja zahtevaju prisustvo u javnosti, zbog čega Venerin tranzit preko ovog znaka može da donese nove poslovne šanse i uspeh umetnicima, diplomatama, advokatima, političarima.

Čim bude ušla u sedmi znak Zodijaka, 6. avgusta, planeta lepote i ljubavi počinje da obrazuje trigon sa Mesecom, simbolom emocije, koji istog dana ulazi u Blizance (flert, komunkacija), zbog čega će ove nedelje naglasak biti na društvenom životu, novim susretima i poznanstvima sa zanimljivim osobama. Ovo se posebno odnosi na vazdušne i vatrene znakove, Blizance, Vage, Vodolije, Ovnove, Lavove i Strelčeve, koji u kafićima, restoranima, klubovima, sportskim tribinama ili na proslavama, mogu da upoznaju nekoga ko će ih zaintrigirati ili na neki drugi način zagolicati njihovu maštu.

Već sutradan, 7. avgusta, Uran, simbol više sile i kontakata sa strancima, kreće retrogradnim hodom preko hedonističkog znaka Bika, kojim vlada Venera, a međusobno ove planete obrazuju inkonjunkciju. Ovaj aspekt od 150 stepeni može da uzdrma mnoge brakove, a mogući su i iznenadni raskidi, najčešće zbog više sile, partnerovog neočekivanog odlaska na put, ali i neverstva. Mada će svi osetiti turbulencije na ljubavnom planu, napet aspekt sa Uranom najviše će se odraziti na Bikove, Vage i Ribe, a najmanje na Škorpije, Ovnove i Device.

Uran simbolizuje i inostranstvo, zbog čega se preporučuje povećan oprez za volanom, a mogući su i problemi sa strancima, na graničnim prelazima, zbog dokumenata ili dužih zadržavanja. Sklonost ka rizičnim finansijskim transakcijama i nepotrebnim troškovima biće povećana, zbog čega bi trebalo obratiti više pažnje prilikom sklapanja dogovora i potpisivanja ugovora.

Stranice: 1 2