Venera je u znaku Device do 29.septembra:Na ove znakove ce imati najveci uticaj!

Venera je u znaku Device do 29.septembra:Na ove znakove ce imati najveci uticaj!

September 10, 2022 Aus Von dea

Tranzitna Venera je usla u  znak Device. Ako se pitate sta to znaci,onda je najkrace objasnjenje da treba vise da slusate glas svog srca…

 

 LAV

Vama je jasno da sada patite bas kao sto vam je jasno i da ste sami krivi za to. Vi ste bili voljeni i imali ste nekoga ko je zbog vas bio spreman na sve ali vam je jednostavno bilo  malo. Sada vam je sve teze da se pomirite sa tim i nema bas nimalo sumnje da ste spremni da se borite da tu osobu vratite u svoj zivot. Moramo reci da to nije nemoguce.

Ali, da bi se to desilo, neophodno je da shvatite gde gresite. Da se prosto zapitate sta je ono sto je za vas najbolje. Vi dobro znate da ta veza nije uspela jer se vi niste dovoljno trudili. Pre nego i pokusate da se ponovo toj osobi priblizite, vi pre svega morate da se promenite. Kako? Morate da radite na sebi, da  neke svoje greske ispravite, jer vam je jasno da imate neke navike koje nikako ne smeju biti ako zelite da imate srecu na polju ljubavi.

Naravno da se ovo ne odnosi samo na vas, vec i na drugu osobu. Nije da ste samo vi krivi sto se vas odnos tako zavrsio,ali svakako da snosite veci deo krivice. Ta osoba je sada jako razocarana i povredjena i nema nimalo sumnje da joj nije lako. Ali, polako. U mesecima koji su pred nama ce sve biti moguce,a vi cete moci da kazete da ste dobili sve do cega vam je stalo. Ukratko receno, ukoliko se budete trudili, do kraja godine ce osoba koju volite biti uz vas. Ali, dok traje Venera u Devici svakako da bi ste trebali da ucinite prvi korak.  Bice dovoljno za pocetak da joj posaljete poruku i da joj priznate da vam je zao. Da joj trazite oprostaj.

Nastavak na sledecoj strani…

  JARAC

Seiten: 1 2