Venera u Devici od 10. jula do 7. avgusta 2018: Period stabilnih finansija i ljubavnih susreta na radnom mestu

Venera u Devici od 10. jula do 7. avgusta 2018: Period stabilnih finansija i ljubavnih susreta na radnom mestu

17 Jula, 2018 Off By luca

Venera u Devici od 10. jula do 7. avgusta 2018: Dok Venera bude prolazila kroz znak Device, bićete mnogo pedantniji i vredniji nego obično, a posebno će damama to biti veoma važno i one će ovaj period iskoristiti kako bi sredile, oprale, prepakovale i složile garderobu u ormaru, sredile neseser ili mesto na kojem drže pribor za ličnu higijenu i drugo.

Generalno, želećete da svaka sitnica bude na svom mestu, te ćete mnogo više vremena provoditi raspremajući, brišući, usisavajući, tj. sređujući dom, ali i radni prostor, piše AstroRegulus.

Ovo je period i kada ćete mnogo više ćete razmišljati o poslu, novim poslovnim idejama, a odnos sa kolegama i ljudima koje srećete u poslovnom okruženju biće mnogo prijatniji jer ste se uželeli posla i radne atmosfere. Najviše ćete obratiti pažnju na sitnice i detalje koji oduzimaju puno vremena kako bi se dovele u red.

Pod uticajem ovog tranzita vodićete računa o tome kako trošite novac, jer nećete biti raspoloženi da kupujete skupe, a pogotovu, bespotrebne stvari. Bićete mnnogo proračunatiji u kupovini. Ujedno, ako ste planirali šoping, sada možete kupiti nešto praktično i po povoljnoj ceni.

Poželećete da promenite neke životne navike koje smatrate lošim i štetnim za vaše zdravlje. Neki od vas mogu početi da se hrane zdravije uvodeći u ishranu integralne žitarice ili više voća i povrća. Ovo je vreme i kada ćete želeti da rešite sve zdrastvene tegobe te će mnogi od vas češće odlaziti kod lekara.

Kada je ljubav u pitanju, bićete mnogo oprezniji i analitičniji. Ukoliko vam se neko bude udvarao, sto puta ćete razmisliti, pre nego što odreagujete. Primetićete svaku manu na osobi koja vam se dopada. Ništa vam ne može promaći a u svojoj glavi ćete iznova i iznova slagati sabirati utiske i donositi određeni sud o osobi sa kojom ste u kontaktu.

 

Ukoliko ste u braku ili vezi, sa partnerom ćete razgovarati o vašem ili njegovom poslu i svakodnevnim obavezama, nego o emocijama. Bićete dosta hladniji emotivno jer shvatate da voljena osoba i nije tako idealna kao što vam se pre činilo. U drugom slučaju, možete insistirati da vaš partner više računa povede o higijeni i pedantnosti.

Neki od vas mogu sa svojim partnerom mogu povesti razgovor o tome da iznajmite stan i započnete zajednički život gde ćete zajednički plaćati sve obaveze i voditi računa o domaćinstvu.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2