Verujte vise srcu a ne recima…

Verujte vise srcu a ne recima…

13 Juna, 2018 Off By luca

Da li uopste treba i pomisiti da  ce se nesto lose desiti , kada se ulazi u neku vezu. I … Zasto uopste i misliti na vezu.Sada mislim na ono generalno.Zasto da uopste se prvo pomisli na ljubav.

ALi jedno znam , a to je da svi mi ma koliko poricali, uvek prvo pomislimo na ljubav, na lepu rec i na osecanja koja nas prozimaju cele.Ali ocito da ima previse nesrecno zaljubljenih.

Ocigledno je i da su i mnogi u nesrecnim i losim vezama , jer za javnost glume kako su dobri , kako su fini i posteni, a ovako… Kada se zatvore ta teska vrata okova ko ostaje tu. Samo oni i njihova bol.Laz.

I dokle tako. I mozda su svi i u pravu kada kazu da je ono prvo na koje treba da se obrati paznja je kako se neko ponasa prema tebi.Kako da se prepozna da li je taj neko zaljubljen ili ne.

Ili da li je taj neko uopste dobra osoba.Koliko joj se moze verovati?Poslusajte srce ono je uvek u pravu i ono uvek govori jasno i salje one prve znake da nesto nije u redu.

Znate onaj osecaj kao titraj u grudima i utisak kao da vas nesto steze a nemate daha?E bas taj osecaj kada pogledamo u nekoga ko nam je drag treba da bude prva opomena da tu nesto nije u redu.

Da se tu nesto desava i da mora da se vise paznje posveti upoznavanju .I kada se i primeti , mnogi , ili bar vecina to pripisu nekoj tremi ili strahu od zblizavanja. Ali ne…Nije uvek tako..

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2