VIKEND HOROSKOP: Jedan znak je na putu da OBNOVI VEZU sa bivšim partnerom, zvezde OTKRIVAJU da li je to dobra odluka!

VIKEND HOROSKOP: Jedan znak je na putu da OBNOVI VEZU sa bivšim partnerom, zvezde OTKRIVAJU da li je to dobra odluka!

August 3, 2018 Aus Von luca

VAGA

Vaše kalkulacije su svima dosadile. Možda to još uvek niste primetili, ali previše “zamarate” okruženje vašim problemima. Morate biti svesni toga da “ne teče svima med i mleko” i da nije samo vama teško. Ujedite se za jezik, neke stvari treba sačuvati samo za sebe.

ŠKORPIJA

Vikend provodite sa porodicom i konačno shvatate koliko vam je to, zapravo, nedostajalo! Dolazite do zaključka da bi to trebalo češće da radite, ali i da vam je potrebna stabilna emotivna veza. U prilog tome ide i jedan “misteriozni” poziv koji vas očekuje u nedelju…

STRELAC

Očekuje vam kratka ljubavna avantura u koju se upuštate sa ozbiljnim namerama. Međutim, savetujemo vas da “zakočite” na vreme jer ćete u suprotnom biti povređeni. Druga strana se poigrava sa vašim osećanjima, budite oprezni.

JARAC

Vreme je da popustite! Zbog vaše trvdoglavosti ste na putu da izgubite najboljeg prijatelja. Obavezno organizujte zajednički susret i obavite ozbiljan razgovor. Vreme je da rešite nesuglasice jer ništa nije vredno kao vaše dugogodišnje drugarstvo!

VODOLIJA

Ono što vas ne slomi, učiniće vas jačim – zapamtite to! Iza vas je težak period i dobra vest je što je tome, konačno, došao kraj. Očekuju vas srećni dani, ispunjeni lepim stvarima i pozitivnim vestima koje će vas veoma obradovati.

RIBE

Susret sa bivšim partnerom obećava! Međutim, nemojte da zaboravite da kada konac jednom pukne, čvor koji napravite ostaje zauvek vidljiv. Budite oprezni i nemojte se upuštati u nešto ako niste sigurni.

 

DNEVNO.RS

Seiten: 1 2