Vješto krije svoje lice: Nikada ne bi rekli, ali ovaj znak ima najnježnije srce

Vješto krije svoje lice: Nikada ne bi rekli, ali ovaj znak ima najnježnije srce

Juli 11, 2019 Off By luca

Ukoliko imate kraj sebe pripadnika ovog horoskopskog znaka, morate znati ovih 10 njegovih osobina – o kojima nikada ne priča! Možda su Rakovi šutljivi i ne puštaju nikoga u svoj svijet, možda je Škorpion tajanstven, ali nitko poput ovog kritičnog, organiziranog perfekcioniste ne projicira jednu sliku prema van, a drugu prema unutra.

Zato, bez obzira na to je li vam Djevica prijatelj, partner ili član obitelji, dobro je znati ovih 10 stvari.

1. Djevice su jako osjetljive, budite pažljivi – one znaju da su osjetljive, pa daju sve od sebe da kontroliraju svoje osjećaje. Toliko ih potiskuju da često saznate što im smeta tek kad “puknu”. Važno je da Djevici pružite osjećaj sigurnosti kako bi mogla sigurno govoriti o svojim osjećajima. Njima je važno da ih saslušate. Međutim, pripremite se na iduću eksploziju, jer Djevice su vrsne u potiskivanju osjećaja.

2. Reci što misliš, misli što govoriš. Djevice ne podnose mentalne igre i ne vole pretpostavke. Ako se moraju “probijati” da bi saznale što mislite i osjećate, ne samo da će to smatrati potpunim gubitkom vremena nego će vas smatrati nezrelim. Ali imajte na umu prvu stavku – budite iskreni, ali istinu priopćite obazrivo.

3. Red, rad i još malo reda. Sintagma “kreativni nered” Djevici zvuči kao “nježno mučenje”. Ne morate ni pokušavati živjeti prema njihovom standardu reda (i Djevicama je to teško), ali zaboga, pokrenite se i pokažite namjeru barem da očite stvari dovedete u red.

4. Razmazite Djevicu (jer ona neće). Malo koji znak se toliko daje drugima, a toliko malo brine za sebe. Uostalom, ako mislite da vama nameće nemoguće standarde, vjerujte, prema sebi je trista puta gora. Zato je važno da je pokušate što više razmaziti i budite dobri prema njoj. Djevica nikad neće to zloupotrijebiti.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2

error: Content is protected !!