VODOLIJA i RIBE: Kad je NAJTEZE dokazu NA DELU koliko su JAKI, POSEBNI i HRABRI!

VODOLIJA i RIBE: Kad je NAJTEZE dokazu NA DELU koliko su JAKI, POSEBNI i HRABRI!

8 Februara, 2023 Off By luca

VODOLIJA

ovo je znak koji je poznat po tome sto se bori i sto je osoba kojoj polazi  za rukom da dobije ono sto zeli. U to nema nimalo  sumnje i moramo da kazemo da  je ovo neko ko je posten. On nikome nece nauditi .  Nikome nece naneti ni bol

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vodolija spremna na sve kada joj je do necega stalo ali ona nikom nece naneti bol i nece doci do toga da   gradi svoju srecu na osnovu tudjih suza.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Jako je vazno da kazemo da vodolija dobro zna koliko vredi i nema nimalo sumnje da ona zna koliko vredi.

Ona  zna sta zeli i nikada i ni u kom slucaju ne odustaje od toga ali je cinjenica da  je osoba  koja ima potrebu da se izbori za ono sto hoce ma koliko se cinilo da je   situacija teska.

Vrlo je moguce da ce vodolija na neki nacin biti podrska i primer svima onima koje voli. Spremna je da se bori, da svima vrati osmeh na lice. U to nema nimalo sumnje.

Vodolija,bilo da je rec o  zeni ili o muskarcu rodjenom  u ovom znaku uvek cini prvi korak kada je rec o ljubavi.

To je zato sto zna koliko vredi ali i to da covek  mora da se bori za ono sto  zeli    i da bude pri tome spremna na poraze.

Jer, ono sto moramo da dodamo jeste da je vodolija znak koji je itekako spreman na to da poraz pretvori u pobedu. To je ono sto moramo da naglasimo.

Na kraju,vodolija je neko ko svima zeli dobro

Ako su ljudi prema njoj iskreni i posteni  ona ce biti jos bolja prema njoj!

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2