Vodolija i Skorpija – Svaki dan zive kao da im je POSLEDNJI, cine sto ZELE i UZIVAJU u zivotu, od ovih znakova se moze MNOGO TOGA NAUCITI!

Vodolija i Skorpija – Svaki dan zive kao da im je POSLEDNJI, cine sto ZELE i UZIVAJU u zivotu, od ovih znakova se moze MNOGO TOGA NAUCITI!

26 Jula, 2018 Off By Pleomax993

Vodolija i Skorpija dva znaka koja svima dokazuju i pokazuju koliko zivot moze da bude lep, ovi znaci to pokazuju tako sto prosto sebi omogucuju razloge za srecu, pripadnici ova dva znaka uvek izgledaju srecno i izgledaju kao da nikakvih briga u zivotu nemaju…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

VODOLIJA

 

Vodolije su osobe koje ne poznaju granice, vodolije smatraju da granice ne postoje i upravo zbog toga one cine sve sto pozele, isto tako vodoljie ne dozvoljavaju bilo kojoj osobi da im nesto brani da ucine, vodolije ce uvek ucniti ono sto zele i niko nema pravo da ih ogranicava.

Vodolije su mudre osobe, one znaju da je zivot samo jedan, i upravo zbog toga vodolije pokusavaju da iskoriste svaki trenutak vremena na najbolji moguci nacin.

Svaki dan svog zivota  vodolije koriste najbolje sto umeju, svaki dan koriste za nesto sto im moze doneti srecu, vodolije ne cekaju da im se nesto ostvari, nego se one trude i bore da to sto zele dobiju sto pre.

Vodolije nikada ne zale zbog svojih nekih postupaka, vodolije ne zale za nekim postupcima ako su se u tim trenucima osecale srecno, prosto vodolije smatraju da je svaki njihov postupak koji im je doneo srecu zapravo bio ispravan.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3