Vodolija i Skorpija vratice ti po zasluzi , pa makar im to poslednje bilo.

Vodolija i Skorpija vratice ti po zasluzi , pa makar im to poslednje bilo.

Februar 14, 2023 Aus Von luca

Mogu sve samo kada hoce, mogu svakome ulepsati zivot, ali ga mogu i zagorcati, pripadnici znaka Skorpije i Vodolije ne cekaju pravdu, nego sami uzvracaju svima, oni uvek svima vrate po zasluzi…

 

VODOLIJA

Nemaju vodolije vremena, a ni strpljenja da cekaju da svima zivot vrati po zasluzi, vodolije su osobe koje ne cekaju ni trenutka nego one odmah svima uzvracaju. Vodolije su osobe koje nikada nisu povredile niti jednog dobrog coveka, medjutim one su mnogim losim ljudima prosto zagorcale zivot. Mnogi podcene vodolije pa zbog toga mnogo zazale, mnoge osobe pomisle da su vodolije slabe i da one stalno strah osecaju pa se te osobe nadju u cudu kada im vodolije uzvrate po zasluzi, zaista niko ne treba da podcenjuje vodolije, to niko ne treba da cini zbog toga sto vodolije prosto mogu sve.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vodolijama su u proslosti tugu nanosile neke osobe i vodolije nisu zelele da se svete, medjutim vodolije su upravo tada naucile da to nikome ne smeju dozvoliti i zbog toga vodolije sada uzvracaju samo po zasluzi i nikako drugacije. Vodolije su osobe koje znaju koliko vrede, one su sigurne u sebe i ne postoji covek na ovom svetu kojem bi one dozvolile da im tugu nanosi i da se sve na tome zavrsi. Vodolije su spremne sve da ucine, one su spremne da uzvrate svima po zasluzi i uvek ce biti spremne, vodolije su spremne da uzvrate makar im to poslednje bilo.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2