VODOLIJA: SA VELIKIM SRCEM I NEVEVATNOM ENERGIJOM!

VODOLIJA: SA VELIKIM SRCEM I NEVEVATNOM ENERGIJOM!

Dezember 26, 2018 Aus Von Jovana

Žena u ovom horoskopskog znaku je veoma posebna. Puna energije poput munje, Rusi sve nehotično ispred sebe kao tornado. Vodolija ima dve osobine: kada zatreba ona je mirna i umiljata, već u drugom momentu ona puca od pozitivnosti, energije i ushićenja.Vodolija je oličenje ženstvenosti i gracioznosti. Njena priroda je posebna i ne ostavlja ravnodušnim nikoga. Voli prirodu, voli životinje i oni joj isto tako uzvaracaju.

Veoma je encentricna i energična. Slobodna i ne voli granice, divlja po temperamentu i ništa je ne može sputati. Ona je priča za sebe i nemoguće ju je ukrotiti i posedovati. Sa jedne strane je veoma društvena, ali već sa druge obožava da bude usamljeni vuk u svom omiljenom kutku za uživanje. Nju je nemoguće bediti u nešto što ne želi. Veoma voli ljude i pažljiva je da ne bi nekoga povredila. Ona je emotivni haos u jednoj osobi.

Ako je jako naljutila imaćeš osećaj da te mrzi iako ona to ne ume. Veoma je kontradiktorna. Ona je veoma snažna osoba i nezaustavljiva u svojim namerama. Divlja poput tornada gazi sve one koji žele da joj napakoste. Može da se transformiše i promeni stav u sekundi. Ako neko misli da joj ukrade slobodu, ona će se za istu boriti, ma koliko šanse bile male. Do svojih ciljeva stiže pomoću svoje upornosti i tvrdoglavosti. Ona je rođena da bude svoja, da bude slobodna. Ne podnosi stege i ne prihvata ih. Ona nikada neće moći da živi i ponaša se po nekom kalupu. Veoma ceni prošlost i Drage osobe iz iste nikada ne zaboravlja, a uspomene brižljivo čuva. U ljubavi svakom muškarcu život pored nje je prava avantura. Ona voli bez granica, ludo i nezaboravno.

 Ako želite da saznate više pročitajte nastavak na sledećoj strani…

Seiten: 1 2