VODOLIJE šta vas očekuje do KRAJA OKTOBRA?!

vodolija, horoskoop

LJUBAV do kraja oktobra:

Osobe u ovom znaku zodijak akoje pored sebe imaju emotivnog partbera pravo je vreme da se uozbilje. Poradite na tome do kraja oktobra. I da pres svega budu spremne da preduzmu neke ozbiljnije korake. Korake kao što je odpočinjanje zajedničkog života. Jer to je svakako nešto što nikako nije isključeno. i nešto što vas očekuje. Pre svega bitno je da pokažete da znate da pored sebe imate pravu osobu. Da ste sigurni u svoja osećanja i u svoje emocije. Kao i u to da želite da se odlučite na znatno krupnije stvari. Pre svega morate da zante da ćete se slagati dobro samo ukoliko pokažete razumevanje i poverenje. U nekim  slučajevgima budite i više nego uzdržani. Jer zajednički život svakako zahteva brojne kompromise. Više samo vaše potrebe i zahtevi ne mogu biti ptioritet.

Sa druge strane jako vam je bitno podrška porodice i dragih ljudič. Pa tako da je pravo vreme da u sve uputite i ljude oko sebe do kraja oktobra . Kako biste tačno znali kako stvari stoje. I špta u principu o vašoj ljubavi misle ljudi iz vašeg okruženja. Jer to je sigurno način da i sebe ustabilite. I da sebi maksimalno nugodite. Samo na taj način uspećete da nađete potpuni mir i stabilnost!

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Slobodni pripadnici ovog znaka zodijaka pleniće nekim posebnim šarmom i samom energijom!

Takođe, velike su verovatnoće da će osoba iz prošlosti pokušati da se vrati u vap živvot. Ali jako je bitno da u odnosu na to ne ponavljate iste greške. I ukoliko ste i sami svesni da tu ne postoji nova situacija. Kao ni prilika koja je vredna ponovnog truda. Baš na taj način i postupite. Tako da će vam na ovaj način biti i više nego jasno zašto ta priča nije uspela. I definitivno ćete znati da nikada neće ni uspeti.

Tako da se fokusirajte na nova poznanstva. Dozvolite sebi nove prilike i situacije. Takođe, budite veoma komunikativna i pristupačna osoba. Osoba koja zna kako i na koji način treba da flertuje. I svakako kako da o sebi oda i više nego pozitivan i dobar utisak.

Nastavak na sledećoj stranici…