Vreme je za ljubav i srecu:Najava astro desavanja za naredni period!

Vreme je za ljubav i srecu:Najava astro desavanja za naredni period!

Mai 11, 2024 Off By dea

Dragi nasi, doslo je vreme za promene. Bice znakova koji ce moci da kazu da su srecniji nego ikada.

 

 OVAN

Ljubav je ono sto vam nedostaje. Moramo da kazemo da je doslo vreme za iznenadjenja. Vi cete biti znak koji ce moci da kaze da mu je neko na delu dokazao emocije. Sve ostalo je sada samo na vama.

 

BIK

Konacno su pred vama dani za velike stvari. Ako ce neko moci da kaze da je srecan onda cete to biti vi. Neko je spreman da se bori za vas i da vam svoju ljubav dokaze na delu. Razmislite o tome sta je ono sto vi zelite.

 

 BLIZANCI

Ovo je prilika da vam krene na bolje. Da upoznate nekoga ko bi mogao da vas voli na pravi nacin. Jednom raku je stalo do vas i voli vas kao sto vas niko nije voleo. Nemojte ocekivati mnogo.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Vreme je da mislite na sebe. Vi ste znak koji je uvek vise mislio na druge, a vama samima kako bude. Uskoro ce doci do toga da vam se ostvari jedna velika zelja i da dobijete ono o cemu ste mastali. Iznenadjenja slede.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Konacno su pred vama dani za velike promene. Upoznacete nekoga ko bi mogao vasem zivotu da da jedan novi smisao. Bilo je i vreme da se fokusirate na svoje zelje i potrebe. Nemojte uvek mariti samo za druge.

DEVICA

Naredni period donosi niz desavanja i vi ste znak koji ce morati da donese neke odluke. Moze da se kaze da ce doci do toga da upoznate nekoga ko bi mogao da vas voli na pravi nacin. Da i vi upoznate nekoga kome ce do vas biti iskreno stalo.

 Nastavak na sledecoj strani….

Seiten: 1 2