Vreme ne moze da se vrati:Ovim znacima sledi bol i kajanje!

Vreme ne moze da se vrati:Ovim znacima sledi bol i kajanje!

Mai 11, 2024 Off By dea

 Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ovi znaci moraju biti jaki i borbeni jer im sledi tezak period.

 

  LAV

Vreme je da se suocite sa svim sto sledi. Vi ste znak koji dobro zna kada je i gde je pogresio. Imali ste sve. Bili ste voljeni, imali ste nekoga ko vas je voleo, nekoga ko je bio spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Bilo vam je malo. Sada vam slede dani za kajanje i vi cete biti znak koji ce pozeleti da vrati vreme.

Ono sto ce vas najvise zaboleti je saznanje da je osoba do koje vam je stalo krenula dalje. Da ona vise nije ni sama ni slobodna i da je dobila ono sto je zelela, i ono sto, na kraju zasluzuje. Nekoga ko ce je voleti iskreno i predano i onako kako je vi nikada niste voleli.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Dalje moramo da kazemo da je doslo vreme da se posvetite sebi i da date sebi vremena da spoznate sta je ono sto treba da radite. Da naucite lekciju, pre svega, i da nikada vise ne uradite isto.

Nekada ce se ponovo pojaviti neko ko ce vas voleti iskreno, i vi sada jedino treba da se posvetite sebi i da prosto naucite da cenite neciju ljubav. Sada vam sledi kajanje i to je izvesno jer cete spoznati i sami da ste mogli da imate bas sve na svetu, samo da ste umeli da cenite ono sto ste imali.

Neko je bio spreman da za vas uradi bas sve na svetu, ali je izvesno da niste znali da cenite to sto ste imali. Sada vam kajanje bas nista ne vredi, jer morate da se suocite sa svim sto sledi i da prihvatite odgovornost za svoje postupke.

Bol i kajanje sledi, i zelja da vratite vreme, ali to nece biti moguce. Razmislite o tome. Morate naci nacina da iz svega izadjete jaci i da naucite lekciju. Nece vam biti lako, ali znajte da sve na svetu prodje, pre ili kasnije.

 

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2