VREME POSVEĆENO SAMO SEBI, OPUŠTANJU I REGENERACIJI, PREDSTAVLJA NEOPHODAN SEGMENT ŽIVOTA ZA SVAKU OSOBU. U NASTAVKU SAZNAJTE KAKO DA PRONAĐETE VREME ZA SEBE!!!

VREME POSVEĆENO SAMO SEBI, OPUŠTANJU I REGENERACIJI, PREDSTAVLJA NEOPHODAN SEGMENT ŽIVOTA ZA SVAKU OSOBU. U NASTAVKU SAZNAJTE KAKO DA PRONAĐETE VREME ZA SEBE!!!

Februar 7, 2019 Off By Jovana

Ljubi od samog nastajanja ne funkcionišu van živog dodira sa spoljašnjim svetom. Društvo i sama priroda su važne stavke u životima svakog od nas. Usamljenost, budi u nama osećaj depresije i melanholije. Takođe, ono što morate da snate jeste činjenica da je upravo samoća i gubitak iz okruženja upravo najbolji recept i način da se istinski odmorimo i opustimo. Živimo u svetu, u kom smo uvek u trci za vremenom. Stalno negde žurimo i preokupirani smo obavezama. Zato, kada osetite da ste slabi, da vam je neophodan odmor i regeneracija primenite par korisnih savete, kako da napravite vreme za sebe, koje vam predstavljamo u nastavku teksta.

  • Ne morate da odete sa prijateljem, ukoliko zaista nemate vremena, RECITE NE!!!

Znajte, da će uvek u vašem okruženju biti osoba koja ima manje obaveza od vas i uvek će biti raspoložena da ide negde. Tako da nemojte se oko ovih stvari puno opterećivati. Znajte da vi sami ne uspevate da postignete sve i da svima budete raspoloženi u svakom momentu. Sasvim je opravdano da odbijete prijatelja za kafu ili odlazak u neki noćni provod, ako zaista nemate slobodno vreme za to. Naravo i vi se osećate dosta bolje i zadovoljnije kada ste drugima na raspolaganju stalno, ali da li ste se ikada zapitali gde ste tu vi. Mislite malo i na sebe. Opustite se i uživajte malo sami.

  • Uzmite rokovnik i organizujte svoje vreme!

Gotovo da je nemoguće, da na osnovu današnjeg tempa i načina života, sve uspevate da ispratite u svojoj glavi i mislima. Spontanost i sloboda su sasvim okej stvari, ali ne u ovom segmentu. Ukoliko uzmete i zapisujete sve svoje obaveze, tačno ćete znati gde i kada imate slobodno vreme, koje možete iskoristiti samo za sebe. Čak šta više, preporučuje se da planirate svoje vreme i obaveze unapred. Na ovaj način uspećete da odredite koje su vam stvari zaista bitne, a na koje i ne morate da trošite vreme.

Nastavk teksta pročitajte na sledećoj strani…

Stranice: 1 2