ZA NJIH SU PORAZI SAMO LEKCIJE: Ovi znaci uce iz SVAKE GRESKE i oni postaju SAMO JOS BOLJI!

ZA NJIH SU PORAZI SAMO LEKCIJE: Ovi znaci uce iz SVAKE GRESKE i oni postaju SAMO JOS BOLJI!

August 25, 2018 Aus Von Pleomax993

Svako od nas je nekada bio porazen, svako od nas je doziveo neki neuspeh koji mu je doneo veliku tugu, svako od nas je bio izdan od osoba kojima smo najvise verovali, ali sve je do nas, neke osobe na to gledaju kao na nesto veoma tesko pa to ne mogu da prevazidju, a sa druge strane postoje osobe koje uce iz svake greske, postoje osobe za koje su porazi samo lekcije, a upravo su takve osobe one koje su rodjene u ova DVA znaka…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

Prvi znak za koga je PORAZ samo LEKCIJA je LAV:

 

Lavovi su osobe koje mnogima izgledaju nedodirljivo, mnogima lavovi izgledaju veoma snazno, mnogi smatraju da su lavovi jaki kao stena, to je i istina, ali cak su i lavovi u zivotu imali nekih poraza, cak su i lavovi bili povredjeni i bili su nekada u nekim beizlaznim situacijama. Ali ni tada lavovi nisu previse tugovali, ni tada lavovi nisu krivili sebe ni za sta nego su lavovi na sve te situacija samo gledali kao na lekcije.

Upravo je najveca prednost lavova ta sto oni svakodnevno uce, lavovi su osobe koje svakodnevno nauce nesto novo, a lavovi su naucili brojne zivotne lekcije.

Lavovima se desavalo da budu pobedjeni, da budu porezeni, ali lavovi poraz ne prizanju i nikada ga nece priznati, lavovi na poraz gledaju samo na lekciju.

Lavovi su nezaustavljivi, ne postoji sila koja ih moze zaustaviti, lavovi hrabro koracaju napred ma koliko da im tesko bilo i lavovi ne odustaju.

Upravo zbog toga sto lavovi uce iz svake svoje greske oni postoju samo jos bolji, a kada se lavovima desi neki neuspeh on ih samo jos vise motivise i samo im donese jos vecu zelju za napredovanjem.

Lavovi poraze ne priznaju, za njih su sve to lekcije, a upravo zbog toga lavovi postaju sve bolji i ne postoji nista sto lavovi ne mogu ostvariti.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2