Za šta JARAC i život daje?!

Za šta JARAC i život daje?!

Januar 18, 2023 Aus Von Jovana

Život bi dao za nesto sto mu je jako važno. Jarac je znak koji je poznat po tome da mu je najvaznija sreca njegovih voljenih osoba, jarac je znak koji najvise postuje tradicionalne vrednosti, a upravo je jedna od takvih  vrednosti i porodica.

Jarcovi su osobe kojima je porodica nesto ”sveto”. Prava svetinja je za jarcove porodica. Ne postoji nista na svetu vaznije za jarcove od njihove porodice.

Za srecu svoje porodice jarcovi su spremni da se trude, da se bore. Daa ucine sve sto je u njihovoj moci, jarcovi samo zele da im porodica bude srecna ,a njima kako bude.

Velikodusnost je ono sto se od jarcova moze ocekivati. Jarcovi svoju velikodusnost narucito pokazuju kada je porodica u pitanju. Svu tugu i probleme jarcovi su spremni da pruzmu na sebe. A sve sto oni zele jeste da njihova porodica bude srecna i da njihove voljene osobe budu zdrave.

Nikada jarcovi ne bi pristali da oni imaju srece a da je nema njihova porodica. Jarcovi samo zele srecu svoje porodice, a spremni su da se odreknu i sopstvene sreca zarad srece svoje porodice.

On za svoje najmilije i život daje. Oni su mu na prvom mestu i on svoj život uskladjuje sa njima.

Jarcovima nije problem da ucine bilo sta za srecu svoje porodice, jarac svoju porodicu stiti od problema. Jarac svojim voljenim osobama stalno pronalazi razloge za srecu. Tek onda kada su voljene osobe jarca srecne, tek onda je i jarac srecan.

Nikada se kod jarcovima nece promeniti nista po pitanju porodice. Uvek ce jarcovima porodica biti na prvom mestu. Uvek ce jarcovima sreca njihove porodica biti najvaznija.

Porodica je njihova slabost. Njihova slaba tačka i jedina stvar koju ne smete nikako dirati jarcu!

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2