Za sta žena DEVICA ima petlju koju mnoge nemaju?!

Zena devica ima petlju kakvu nemaju druge

ŽENE DEVICA JESU ŽENE KOJE ZAISTA SU UVEK MAKSIMALNO ISKRENE. PA MAKAR TA ISTINA BILA I SUROVA GENERALNO GLEDANO.

Žene koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu žene koje su zaista uvek maksimalno iskrene. I to generalno gledano jeste stvar koja je i više nego jasna kada su ove žene u pitanju. Jednostavno one su te koje će uvek reći istinu ma kakva god ta istina bila. To je ono što je definitvo u svakom smislu te reči. I surovost kod ovih osoba je nekada izražena baš iz tog razloga što će uvek reći istinu i to je ono što je najveća istina. Jednostavno u svakom smsilu te reči ovo jesu osobe koje slede soje stavoe i to je to.

Bas to je ono sto je razlikuje od drugih. Devica ima petlju najsuroviju istinu da saspe u lice.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Ovo je   znak koji je miran i povucen ali to ne znaci da je takav jer je slabiji od drugih. Ili sto nije zanimljiv. To je znak koji prosto  zna da je poenta u tome da budes drugaciji i koji nikada ne zeli da bude   u centru paznje.

Kada pricamo o zeni rodjenoj u znaku device moramo da  kazemo da je ovo zena koja je mirna i zena koja jednostavno nema potrebu da privlaci paznju. Devica je dobar covek i neko ko nikad nikome nece pozeleti nista lose i to je ono sto je najbolje kad je ona u pitanju.

Svima zeli da pomogne.

Svima zeli da se nadje. Ona je osoba koja je iskrena i nezna i osoba koja ce uvek i na svaki moguci nacin pokusati da bude dobar covek. Moramo da kazemo da ona u velikoj vecini slucajeva  to i uspeva.

Nastavak na sledećoj stranici…