ZALJUBIT ĆE SE U TEBE DO UŠIJU: Ove stvari tjeraju muškarca da IZLUDI!

ZALJUBIT ĆE SE U TEBE DO UŠIJU: Ove stvari tjeraju muškarca da IZLUDI!

Juli 31, 2018 Off By luca

Ove stvari teraju muškarca da izludi: Već ste navikli da vidite kako muškarci okreću glavu, više ili manje diskretno, kada na ulici vide neku privlačnu devojku, u uskoj majici ili džinsu.

Ono što većina žena ne shvata, jeste činjenica da je, da bi se probudila pažnja muškarca, potrebno mnogo, mnogo manje.

Postoji bezbroj naizgled beznačajnih sitnica na ženi, ili onoga kako žena priča ili se ponaša, što može uzbuditi muškarca. Evo u čemu muškarci stvarno uživaju.

1. Kada ga osvaja “preko stomaka”

Sve one priče o vezi između hrane i seksa imaju pomalo istine. Naročito kada žena, u kecelji, priprema razne poslastice, ili, jednostavno kuva nešto što on voli.

2. Kada se ženi vide grudi ispod bluze

To muškarce jednostavno izluđuje i odmah im pali maštu.

 

 

3. Kada žena uzvrati pogled

Većina muškaraca odmeri svaku “suknju” koja prođe, ali kada mu ona uzvrati direktnim pogledom, to kod njega izaziva buru uzbuđenja.

4. Kada žena stavlja ruž na usne

Žene misle da muškarci vole nežne usne koje se sjaje zato što su namazane ružem ili sjajem. Oni, u stvari, vole da posmatraju ženu dok maže usne, glave nagnute malo unazad, poluzatvorenih očiju, i poluotvorenih usana – to je za muškarca jako seksi.

5. Kada je lepa i bez šminke

Dajte svakoj ženi platinastu karticu i šest sati ispred ogledala, i svaka će izgledati super.

Ali, pravi test jeste kako ona izgleda kad nema na sebi farmerke poznate marke i kad je bez šminke, nego na sebi ima iznošenu majicu i kosu sakupljenu u rep. Za jači pol, to je jako lep prizor.

6. Kada slatko opsuje

Nijedan muškarac ne voli brbljivice koje ne zatvaraju usta, a pogotovu žene koje psuju. Ali, kada ženi, koja je obično odmerena, odjednom, iznenada, izleti neka psovka, ili ružna reč, to deluje jako uzbuđujuće na muškarca.

7. Žena u teretani

Da li je to zbog tesnog trikoa, znoja, teškog disanja, tek, žena koja radi vežbe za muškarca je vrlo privlačna slika. Možda i zbog njenog istezanja tela i poza koje golicaju maštu.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2