ZASLUZUJU MEDALJU za SVOJU DOBROTU:  JARAC i BIK!

ZASLUZUJU MEDALJU za SVOJU DOBROTU: JARAC i BIK!

16 Septembra, 2018 Off By luca

JARAC

Ako govorimo realno,moramo da kazemo da su jarcevi neko ko je veoma tvrdoglav i neko koga jednostavno nije lako upoznati.Jarcevi znaju da uzivaju u zivotu ali oni inace imaju  problem sa tim da bilo kome veruju i da se bilo kome tek tako povere.No,kada jednom upoznas jarca i kada ti on dokaze koliko je iskren i  uveri se u to da si ti covek kome se moze verovati onda ce jarac biti ne samo tvoj najbolji prijatelj vec i tvoj oslonac i tvoja podrska i neko ko ti nikad nece okrenuti svoja  ledja ma koliko veliki problem da imali i ma koliko da zivot bio  tezak. Jarac ce pomoci svima kojima  moze pa cak i ako su te osobe za njega potpuni stranci zato sto on jednostavno misli da u zivotu postoji karma i da ce ti se sve vratiti isto onako kako si ti nekome ucinio ili dao bol,ili  dao osmeh,zavisno od tebe.

Zato su oni tipicni pokazatelji koliko ima dobrih ljudi na svetu a jos im je vrlina i to sto su u stanju svima da oproste ako shvate da se ta osoba kaje za ono sto je uradila i da tu gresku vise nece ponoviti. Jarac   nije neko ko zeli da mu bilo ko pokloni nesto   vec se bori da ostvari svoje snove i svoje ciljeve  ali tako sto nikome nece slomiti srce vec   kroz fer i korektnu borbu uvek i u svakom slucaju.

Za njega je najveca sreca kada  su oni do kojih mu je najvise stalo srecni ali moramo da kazemo da oni bas i nece  staviti uvek sebe u drugi plan kako bi oni koje voli bili srecni ali je tacno da nikad nikome nece  naneti bol.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2