Zasto se muskarci plase zene OVAN?

Zasto se muskarci plase zene OVAN?

November 11, 2021 Aus Von Jovana

Jako je vazno da kazemo da je ovo osoba koja ume  da voli  i da cini sve s za one  do kojih joj je stalo.

Ona je zena koja je  spremna da bude sve ono sto niko nikad nije i nece biti.  No, ono sto moramo da kazemo jeste da  je ovo zena koja ima divno srce. Zena koja nikome na ovom svetu ne zeli nista lose.  Zena je koja ume da vrati istom merom,  i ako su prema njoj dobri ona ce biti jos bolja prema njima.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

No,   ono sto moramo da dodamo jeste da je ovo znak koji ima najbolju dusu…. Pa samim tim itekako ume da oprosti i ume da da novu sansu ako se uveri u to da se osoba koja ju je povredila iskreno kaje. No, ono preko cega nikad nece preci je  izdaja. Bilo da je rec o izdaji       u ljubavi ili u prijateljstvu, ona je zena koja to ne prasta.

Zena je koja nema dlaku na jeziku i zena koja ume da kaze sve sto misli cak i onda kada  zna da ce  zbog toga imati problem.

Medjutim, ona je žena koja ne pušta puno ljudi pored sebe. Nema mnogo prijatelja jer ih pažljivo bira. Da bi joj neko postao toliko blizak mora da zasluži njeno poverenje. Kada to uspe, spoznaje ženu koja je prijatelj do smrti. Onu koja je u svakom momentu tu. Nijedan težak trenutak njenih prijatelja nije ostao bez nje. Njihovi problemi su i njeni. Ona neće biti mirna dok ih ne reši. Često svoje probleme zna da zapostavi zbog problema dragih ljudi.

Seiten: 1 2