Zavedi ga tako da mu KOLENA KLECAJU:Poljubi ga OVDE i gledaj kako te MOLI ZA LJUBAV!

Zavedi ga tako da mu KOLENA KLECAJU:Poljubi ga OVDE i gledaj kako te MOLI ZA LJUBAV!

Juni 24, 2018 Off By luca

Postoji mnogo vrsta poljubaca i na svaki od njih nase telo deluje drugacije.Mi vam danas otkrivamo kako muskarac  reaguje na razne poljupce….

 

POLJUBAC U OKO:

Da,ovo je onaj prijateljski,nevini poljubac.Ako svog voljenog poljubis u oko onda su velike sanse da ce se on kraj tebe osecati  sigurno i znace da moze da ti veruje. Jednostavno je to nacin da mu na neki nacin pokazes sta je ono sto kod njega zelis i volis i da si mu ti pre svega prijatelj a tek onda ljubav.

 

POLJUBAC U OBRAZ:

Iako se on smatra prijateljskim,ako svog voljenog poljubis u obraz  njemu ce to  biti krajnje smesno i simpaticno a nakon toga ce jedva docekati onaj pravi poljubac,usne na usne.Poljubac u obraz ako je socan i onako „vreo“ i nezan u tvom voljenom moze da probudi takve zelje da su nakon svega jako male sanse da ce moci da ti odoli.

 

 

POLJUBAC U KOSU:

Ovo je onaj poljubac koji porucuje CUVAM TE,sto muskarcu uvek prija.Zena koja ga poljubi u kosu mu dokazuje time da je ona spremna da ide sa njim kroz zivot i ruku pod ruku,ma koliko da bilo tesko.Moramo da kazemo da su jednostavno zene koje ovakav  poljubac odaberu kao jedan od najdrazih jednostavno neko ko je siguran u sebe i u svoje emocije i ko zna i moze da tog jednog muskarca prati kroz ceo zivot,da mu  bude podrska,prijatelj i ljubav.To je jos jedan poljubac kojim ces mu dokazati koliko ti je stalo.

 

POLJUBAC U BRADU:

Ako ovaj poljubac dodje pre PRAVOG poljupca onda budi sigurna a ce on u tvom dragom da izazove pravu eksploziju zelje,a kako i ne bi,kada on prosto asocira na ljubav,asocira na  dodire,i na strast.Iako ovaj poljubac deluje krajnje nevino, on na muskarca ostavlja veliki trag i mozes da ocekujes da ce odmah nakon toga prosto da te zgrabi i obaspe poljupcima.Jer jednostavno postoje muskarci kojima jako malo treba pa da im prorade hormoni strasti.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2