Zbog čega je ŽENA JARAC prava ŽENA ZMAJ?!

Dama rodjena u ovom znaku je neko ko zna da živi. Ona se nicega ne plaši. Zapravo je na mnogo toga spremna kako bi pomogla onima koje voli. Ali se isto tako bori za svoju srecu.

Dok druge zene u horoskopu sa vremena na vreme imaju taj problem da kazu sta misle. To nikako ne vazi za zenu rodjenu u znaku Jarca. Ona,prosto receno,nema dlaku na jeziku.

Iako se smatra da ona nije miljenica sudbine zena u ovom znaku je uvek spremna da ti pruži svoju ruku. Da ti pomogne  i iakos e nekada kida i lomi ona uvek ostaje  borac jer  se kao borac i radja.

Spremna je na velike izazove i prosto je jedna od onih zena koje se nicega ne plaše. Ali je jako vazno dodati da se  one  kada se zaljube prosto polome da tu ljubav sacuvaju.

Veoma je vazno reci da u ljubavi ova zena ne zna za ponos. Daa ono sto ona može retko koja druga dama u zodijaku sme i da pomisli. Medjutim,mnogo je vazno dodati

da su Jarcice zene koje su spremne za ljubav da poginu. Jednostavno nema toga sto

ova zena nece uraditi kada je prava ljubav u pitanju i to je njena car. Ona ce da preživi katastrofe,lomove,udarce sudbine i svasta nesto,i ostace živa. Mozda ce pasti na dno. Ali ce na njemu da puze sve dok ne ustane. Nema toga sto nju  moze da ubije i da joj skine osmeh sa lica. Onda se desi jedna ljubav i ova se zena potpuno promeni. 

Zaboravi da ima svoj zivot,zaboravi na svoj ponos i jednostavno se potpuno preda.

Za razliku od svih ostalih zena ona ce radi prave ljubavi da umre i da da sve muškarcu kojeg voli ali isto tako nece umeti da sakrije kada pati pa cak nece ni pokusati.

 

Nastavak na sledecoj  strani…