Zbog ovoga će otići ZAUVEK: 8 trenutaka u kojima nesvesno povređujete svog muškarca!

Zbog ovoga će otići ZAUVEK: 8 trenutaka u kojima nesvesno povređujete svog muškarca!

2 Augusta, 2018 Off By luca

Oni retko kada pokazuju svoje emocije, ali ovaj vaši potezi ih i te kako zabole.

Iako važe za jači pol, i muškarci neretko umeju da budu povređeni i to uglavnom stvarima na koje mi ne obraćamo pažnju ili ih nesvesno činimo, piše Cosmopolitan.rs.

 

U ovih 8 situacija ste ga verovatno nenamerno povredili:

 

Nepažnja kada vam nešto govori

 

Želite da budete emocionalno bliže svom muškarcu? Onda pokušajte više da obraćate pažnju na ono što deli s vama. Muškarci neće najaviti kad žele da podele nešto lično s vama, dok ćemo mi obično reći: “Mogu li nešto da ti kažem”. Muškarci to izvedu suptilnije jer ne prave dramu od svog problema. Uglavnom samo žele da ih saslušate i razumete. Dale, kad vam poveri nešto, nemojte samo da preskočite temu i počnete da pričate o nečemu drugom. On će to ispričati kao da je to nevažno, ali iskreno želi da mu se posvetite u tom trenutku.

 

Stalno prigovaranje

Žene vole da govore Uvek i Nikad (Uvek uradiš/kažeš…! ili Nikada ne…). Kada to kažemo muškarcu, on ima osećaj kao da smo u sekundi zaboravili aspolutno sve pozitivno što su uradili za nas. Pre nego što kažete nešto slično, pokušajte da se prisetite – da li on zaista “uvek” ili “nikad” uradi to nešto? Ili je to samo povremeno?

 

 

Osuđivanje njegovih ljubavničkih veština

Žene mogu nenamerno da kažu neke prilično opasne komentare nakon seksa, a to može da utiče na njegovo samopouzdanje. Muškarci su vrlo osetljivi po pitanju svojih seksualnih sposobnosti i zato pokušajte da ne pričate negativno. Ako uradi nešto što vam se sviđa, recite mu to i pohvalite ga. On će to odmah memorisati i biće vam zahvalan. Ako uradi nešto što vam je zasmetalo, nemojte mu to spominjati odmah nakon seksa jer je tada jako ranjiv.

 

Ismejavanje njegovih finansija

Čak i ako on ismeva svoj bankovni račun, vi nemojte. Njega nije briga ako neće moći sebi da priušti baš sve što želi i zato će se šaliti na sopstveni račun. Ali brine ga da li će moći vama da pruži ono što vam je neophodno. Ako u bilo kojem trenutku primeti da vas brinu njegove finansije, osećaće se poniženo.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani…

Stranice: 1 2