Zena BIK: Mnogo toga moze da oprosti, ali LAZ I IZDAJU NIKADA!

Zena BIK: Mnogo toga moze da oprosti, ali LAZ I IZDAJU NIKADA!

Juli 7, 2019 Aus Von Jovana

Zena koja zna sta zeli u zivotu. Zena koja je odlucna i sigurna u sebe. Zeni kojoj nije potrebna pomoc i podrska da ispuni ono sto zeli. Zena koja ima jasne stavove i principe u zivotu.

Zena rodjena u znaku Bika je dama koja je pre svega veliki borac za pravdu i istinu. Ona se kroz zivot time i vodi. Za nju je covek samo onaj koji zna da ceni te vrednosti u zivotu.

Bas zato dama rodjena u ovom znaku moze mnogo toga da oprosti. Mnogo puta ce progledati kroz prste i dati drugu sansu. Ona je svesna da smo svi ljudi i da svako moze da pogresi. Medjutim, ono sto ova dama nikada, ni u najvecem ludilu nece oprostiti je laz i izdaja.

Nikada nece dati drugu sansu ljudima koji su lazovi i manipulatori. Ona nikome ne bi dala priliku da se na taj nacin igra sa njom. Ova dama itekako postuje sebe i kod nje prevaranti nemaju mesta.

Sve to je zbog toga sto je njoj laz dosta nevolja donela u zivotu. Kostala ju je mnogo bola i patnje i to sve je osetila na svojoj kozi. Ona zna koliko jedna laz moze da poremeti zivot. Ona odlicno zna da jednom lazov, uvek lazov.

Nju su lazi kostale mnogo zivaca i vremena. Ona je mnogo puta zbog necije lazi ispastala. Ali sada je jaca nego ikada. Sada iz iskustva je naucila da prepozna lazove i manipulatore. Ko pokusa sa njom da se poigra na taj nacin prolazi veoma lose.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2