Zena Bik: TUDJE NECE, A SVOJE NE DA – Ono sto VOLI ona BRANI na sve nacine!

Zena Bik: TUDJE NECE, A SVOJE NE DA – Ono sto VOLI ona BRANI na sve nacine!

Dezember 20, 2018 Aus Von Pleomax993

Ne pokazuje ljubomoru, ona nije ni na koga ljubomorna. Zena bik je zapravo dama koja je zadovoljna sa svojim zivotom i upravo zbog toga ona nikada ne zeli bilo sta tudje, ali isto tako ona ne dozvoljava nikome da uzme ono sto je njeno. Zena bik je zaista pravicna i ona prosto tudje nece, a svoje ne da…

 

Zena bik sve ume da ceni, ona nema sve u zivotu sto zeli, ali sve sto ima ona mnogo voli i ona neizmerno postuje. Zena bik je dama cija ljubav se ne kupuje poklonima, nego se ona mora zasluziti brojnim delima, uvek su za nju postojale neke neprocenjive stvari.

Zena bik je dama za koju se slobodno moze reci da “zivi“ za voljene osobe, upravo je zena bik dama koja one osobe koje voli cuva na sve nacine. Zena bik nikada nije pozelela bilo sta tudje, jednostavno njoj nista tudje ne treba, ali ona isto tako nikome ne bi dozvolila da uzme ono sto je njeno.

Zena bik je dama koja je svesna da je skoro pa sve prolazno, ona zna da su prolazni uspesi, ona zna da se sve brzo menja i upravo zbog toga njoj nikada nije bilo previse stalo do materijalnih stvari, njoj je uvek bilo najvise stalo samo do ljubavi, do dobrote i do iskrenosti.

Zeli zena bik da se izbori za srecu, ona to cini na jedan zaista fer nacin i upravo zbog toga zena bik nikome ne bi dozvolila da joj uzme ono za sta je se ona trudila i za sta je se mnogo vremena borila.

Moze zena bik dopustiti nekoj osobi da njoj nanosi tugu, ali ona osoba koja na bilo kakav nacin pokusa da povredi onu osobu do koje joj je stalo zapravo se samo velikoj nevolji moze nadati.

Zena bik neke stvari prosto ne tolerise, njoj je do nekih osoba stalo vise nego do sopstvenog zivota i upravo je zbog toga ona spremna da brani ono sto voli svim raspolozivim sredstvima.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2