ZENA BLIZANCI:  Ona je PROSTO SAVRSENA  za SVAKOG MUSKARCA – ODANA, VERNA i POSTENA!

ZENA BLIZANCI: Ona je PROSTO SAVRSENA za SVAKOG MUSKARCA – ODANA, VERNA i POSTENA!

14 Marta, 2020 Off By DEA

Ovo je znak koji  ume da voli kao  nijedan. Znak koji ima veliko srce i dusu i osoba koja nikom na ovom svetu ne zeli nista lose.

Ono sto moramo da  naglasimo jeste da je ovo osoba koja ce vas voleti iskreno ali ce ocekivati isto to od vas.

Oni koji imaju kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku jedino mogu  znati koliko su blizanci zapravo nezni i iskreni … Koliko su zapravo osobe koje su  iskrene i koje vam nikad nece naneti bol.

Moramo da dodamo da je ovo   znak kojem je ljubav na prvom mestu . I u to nema nimalo sumnje ali  blizanac ce radije biti sam nego kraj ljudi kojima ne moze da veruje u potpunosti.

Ono sto moramo da kazemo jeste da je ovo osoba koja je sklona tome da   zeli svima da pomogne  i  uziva u tome. Zapravo, retko ko moze da se   meri sa  blizancem. Jer je ovo  znak koji svima pomaze pa makar     na svoju stetu. Znamo da vam ovo     deluje cudno ali je cinjenica da    je   on neko ko nikome na svetu ne zeli nista lose.

Moramo da kazemo da je osoba rodjena u ovom  znaku krajnje iskrena… Ali   da nece reci ono sto misli uvek i po svaku cenu.

To je zato sto ovaj znak ne zeli nikome da nanese bol. On ako moze da pomogne rado ce to da ucini, ako ne, on ce  jednostavno da se udalji.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2