ZENA DEVICA i ZENA BIK: Tudje NECE, ali svoje NE DAJU, ove zene horoskopa BRANE ono do cega im je stalo SVIM RASPOLOZIVIM SREDSTVIMA!

ZENA DEVICA i ZENA BIK: Tudje NECE, ali svoje NE DAJU, ove zene horoskopa BRANE ono do cega im je stalo SVIM RASPOLOZIVIM SREDSTVIMA!

8 Septembra, 2018 Off By Pleomax993

Neke zene horoskopa ne dozvoljavaju nikome da dira u ono do cega im je stalo, neke zene prosto tudje nista nece, one nikada nisu ljubomorne ni na koga, ali isto tako svoje ne daju, a upravo to vazi za zenu DEVICU i za zenu BIKA…

 

ZENA DEVICA

Zena devica je oprezna, ona dopusta da vreme da neke odgovore, ona nigde ne zuri, ona sve saceka, ispita situaciju pa tek onda ona reaguje. Zena devica veoma malo gresaka pravi, greske nisu tipicne za nju, zena devica je skoro pa nepogresiva.

Ona tacno zna do cega joj je stalo u zivotu, ona zna sta joj je potrebno za srecu i zena devica se samo bori da to do cega joj je stalo i ima u zivotu.

Zena devica nije previse ambiciozna, njoj nije potrebno bogastvo i skupe stvari za srecu, zena devica je dama koju je lako usreciti. Nikada zena devica ne pokazuje ni trenku ljubomore, ona nije ljubomorna ni na koga, zena devica ne zeli bilo sta tudje, ali isto tako ne dozvoljava bilo kome da uzme ono sto je njeno.

Zena devica ima neke stvari koje su za nju ”svetinja” i u koje niko ne sme da dira, a ako neka osoba pokusa nesto da oduzme zeni devici onda ce se ona pretvori u vatru i ona ce ona to braniti svim raspolozivim sredstvima.

Zena devica jeste mirna, jeste razumna, ali nju niko ne treba da nervira, posto zena devica moze zbog svog temperamenta da burno reaguje, a ona osoba koja takvu reakciju izazove nikada ne prodje kako treba.

Kod zene device sve je jednostavno, ona zivi svoj zivot kako zeli i pusta druge osobe da zivi svoj, jedino sto zena devica ne tolerise jeste da neko pokusava da uzme ono sto je njeno.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2