Žena DEVICA: Uvek SPREMNA da ZAŠTITI DRAGE LJUDE, jer veruje u ISKRENE i LOJALNE odnose!

Žena u ovom znaku zodijka je pre svega ta koja dosta ulaže u odnose koje gradi sa dragim ljudima!

Ovo je osoba koja u životu jasno zna kako i na koji način treba da postupoa. Osoba koja uvek ima iskren i otvoren odnos. Odnos koji gradi i u koji znatno ulaže. Pre svega jako joj je bitno da bude i više nego sigurna u sve što radi u životu. Da zna da pored sebe ima i više nego kvalitetne i jake osoba. Osoba na koje uvek može da računa. I osobe koje je ni zbog čega neće izdati i razočarati. Jer to je nešto što njoj svakako daje snagu i sigurnost. Nešto zbog čega ona i više nego stabilan i jak stav u životu. Samim tim ovo je žena koja jako lako može da se uskladi u svako društvo.

 

Pridruži se u našu grupu ako si DEVICA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Osoba koja je uvek raspoložena za dobar privod i samu zabavu. Jer joj je spre svega stalo da oko nje kruži pozitivna i vedra energija. Energija koja će joj dati pravi smisao u životu. U drugom smislu je osoba koja je i više nego emotivna i osećajna. Osoba koja je uvek spremna da stane ispred svoje porodice. Porodica je za nju nešto što će uvek staviti ispred svega i ispred svih. Jer su to ljudi koji će joj uvek dati snagu i podršku. Onda kada joj je teško jako lako se otvara i biva i više nego iskrena. Tada traži apsolutnu podršku i razumevanje. Jer su to stvari koje su svakako za nju i više nego bitne.

Takođe, osoba je koja će uvek slepo da zastupa i brani drage ljude. Jer zna da oko sebe ima poštene i iskrene osobe. Osobe koje nikada neće raditi na štetu drugih ljudi. Pa shodno tome ide ka odnosima u kojem stavlja jasne principe i stavove. U životu ima i više nego striktne i jasne kriterijume. Koje nikada ni zbog čega ne gazi. I shodno tome samo na osnovu toga može da bude sigurna u sebe. Može da bude sigurna u svaki svoj korak i svoj postupak. Jer pre svega osoba je koja društveni život gotovo svakodnevno obogaćuje.

Nastavak na sledećoj strani…

Odgovori