ZENA HEROJ : Zena rodjena u znaku LAVA !

Ona je  heroj,ona zna sta  zeli i zna kako to da dobije.

Jedna je od onih  zena koje znaju sta hoce  i nije je nimalo stid da to i zatrazi i da dobije na bilo koji nacin.

Dama je koja se izbori uvek  i na svaki moguci nacin ma koliko je zivot muci i ma koliko teskih situacija  imala ona ce  i dalje da se bori.

Radice sve za ljubav i za ljude koje voli ali od  nje nikada necete doziveti da moli za ljubav ili za bilo sta drugo na svetu.

Njoj je to ispod casti ali ako dodje do toga da joj se svidi neki muskarac ona ce    uciniti prvi korak  i nece uvek cekati da bude zavedena jer u principu ona moze    biti i lovac i plen.Sve zavisno od situacije koja je snadje i svega ostalog ali sta god to bilo za nju ne postoji nemoguce i nema toga cega se ona plasi.

Pridruži se u našu grupu ako si LAV i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Omiljena boja joj je crvena,ali joj inace lepo stoje i kraljevsko plava boja ali i naradzasta jer je ona neko ko voli te jarke boje i ko uziva u tome da nosi nesto u cemu ce izazvati jos vecu paznju mada je sasvim izvesno to da muskari ne mogu da ostanu imuni na lepotu ove zene.

Ona je neko ko je uvek u borbi izmedju srxa i razuma i nikada ne zna na koju ce stranu pre.

Dobra je u poslu kojim se bavi,sta god to bilo a isto je tako i dobar i odgovoran radnik i neko ko moze da se snadje i da  bude jednako uspesan i u poslu i na ljubavnom planu.

Odgovori