Zena JARAC: Njena jacina i karakter baca MUSKARCE NA KOLENA!

Ova zena je definitivno najmocnija medju znacima zodijaka. Nju krasi toliko kvalitetnih vrlina koje joj pomazu da opstane i zasija u pravum svetlu.

Zena rodjena u znaku Jarca je dama koju ne mozete posedovati. Njom ne mozete upravljati, ni na jedan nacin ne mozete manipulisati sa njom.

Ona je inteligentna i svoju pamet i snalazljivost ume da koristi na pravi nacin. Ona ne iscrpljuje sebe i svoje kvalitete na male stvari. Ona je zena koja ima snage da se bori za velike stvari. Moze da dostigne mnogo toga i to radi na pravi nacin. Naravno, odmah da se zna, i ona ima svoje mane kao i svi drugi. Njena najveca mana je njena ogromna tvrdoglavost. Mada pored njenih vrlina, mane ne stizu da dodju do izrazaja.

Ona moze mnogo toga da podnese. Ova neustrasiva dama nije ni svesna koliko toga moze da izdrzi i ponese na svojim ledjima. Neki problemi i iskusenja koja bi druge slomila, nju ojacaju. Nikada ne odustaje i ne spusta glavu ni pred kim.

Ima veoma cvrst karakter. Nju ne moze niko pokolebati i uciniti nesigurnom. Odlucna je i samouverena. Veruje u svoje odluke zato sto ih ne donosi tako lako. Ona mnogo sebe preispituje i proverava iz svih uglova odluku koju zeli da donese. Tek kada je sasvim sigurna u nju, tek onda je sprovodi u delo. Sama sebi je najveci kriticar i ne prasta sopstvene greske. Ona se pobrine da iz njih itekako nauci. Ne biste verovali koliko ova zena moze da bude nekada stroga sama prema sebi, sve u cilju da bude uspesnija.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…