Zena JARAC: Njena jacina i karakter baca MUSKARCE NA KOLENA!

Zena JARAC: Njena jacina i karakter baca MUSKARCE NA KOLENA!

Maj 21, 2019 Off By Jovana

Ova dama mnoge ostavlja bez teksta. Zanimljivo je sto ona svojom jacinom karaktera mnoge muskarce baca na kolena. Oni mogu da se postide naspravm nje. Pokazala je da mnogo puta je uspela da ponese na svojim ledjima ono sto muskarac ne bi nikako mogao.

Mnogi joj zavide na svemu sto pokazuje. Zbog toga ima onih kojima je uzor i koji zele da uce od nje. Ali isto tako ima i onih koji bi zeleli da joj sruse sve sto je postigla. Ali ima jedna caka. Trud im je uzaludan. Ona svoj svet ne gradi na nestabilnim temeljima. Zaboravljaju koliko je ova zena sigurna u sve sto radi. Ne moze doci jedan amater i misliti da moze da unisti ovu jaku zenu. Bolje da se ne igraju sa njenim strpljenjem, jer ce im vrlo rado pokazati ko moze kome svet da srusi. Ona nje ni malo naivna i veoma je tezak neprijatelj ako se okomi na nekoga. Nikoga ne dira bez razloga, jer ona nema vremena za spletke i zlobne ljude.

Zena Jarac retko odluci da udari na nekoga. Kada uradi to znaci da je ta osoba presla prag tolerancije i da itekako to zasluzuje.

Muskarci sem sto joj se dive i zele da osvoje tu jaku zenu imaju i veliko postovanje. Pored nje ne moze biti muskarac slabog karaktera i bez stava. Takvi je se vise plase nego sto mogu da joj pariraju. Pored nje itekako mora da stoji muskarac koji moze da je drzi za ruku i hrabro koraca kroz zivot. Mora da bude dovoljno snazan i stabilan da bi ostvarili zajednicke uspehe.

Stranice: 1 2