Zena Jarac: Preplivace mora i ici ce kroz vatru, ali ce na kraju dobiti ono sto zeli!

Zena Jarac: Preplivace mora i ici ce kroz vatru, ali ce na kraju dobiti ono sto zeli!

Januar 24, 2023 Off By luca

JARAC

Zena jarac je prva i jedina i poslednja koja zivi za ljubav. Ovo je zena koja nikada ne odustaje od onog do cega joj je stalo.   Zena koja ima stav i koja ume da se bori  za ono sto hoce, umesto da, kao vecina ostalih, ceka da to dobije tek tako.

Ovo je zena koja zna da  zivot nije lak, da to nikad nece biti, ali ona je borac i ona je zena koja tacno   zna sta zeli od  zivota,a  to je vrlo vazno.

Ono sto moramo na pocetku da kazemo kada je ova dama zodijaka u pitanju jeste da je ona tipicni primer nekog ko ce vas voleti iskreno. Ko ce vam biti rame za plakanje, podrska i ljubav.

Zena jarac je neko ko ume da bude jako tvrdoglav i da  tera po svome.

Ali, ovo je takodje i zena kojoj nikada nece pasti na pamet da zavisi od nekog. Ona ima stav, ona je snazna i istrajna i zena koja ce uvek pokusati da se izbori za ono do cega joj je stalo.

Zena  jarac svakako nije jedna od onih princeza, odnosno zena koj   misle da ce im sve pasti sa neba… Ne. Ovo je    zena koja ima stav.

Zena koja je jaka i snazna i koja nikada ne odustaje od onog do cega   joj je  stalo ali ne ocekuje da ista dobije tek tako.

Ne.

Ona je borac.

Ona je heroj.

Nastavak na sledecoj  strani….

Seiten: 1 2